嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家* R! a( ~% q, ~3 u* a
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
; y$ D3 o5 u# j6 Y1 d( P! w同埋玩幾耐時間?( j: P4 s/ t* y" t% p, [

& C# s( H) \9 f. t9 C; M6 v3 {[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
; t6 s6 v9 c% ~未玩過喎!乜好好玩架咩?
7 |: I  W! T2 f: @
; R' i6 V, V8 ^* W' u( i可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   . ~4 {! n2 r& n1 s$ U  K6 t

$ A: o5 J! `. K& S  |$ d" n! S. l1 f& R# _" s
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
0 q6 P7 }5 {+ d8 M1 r: l9 ^* a
9 u1 M9 Y. k) ]
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
& H, U* b# b  i6 U6 _9 X9 `2 ~! K' X& D
: z% X4 ?+ k3 }/ a; C- [; W
我亦很想得到女性高潮⋯⋯
, e" P7 W) A4 T5 A( J7 o
# j3 G7 l6 l- P) q8 ~7 f5 \/ `
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
  a1 d. W$ p; }+ q; q: p0 f8 |* ]

原來咁多人未玩過!# }  y6 |3 f3 O$ n9 Q* e
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   " p7 B- h( \- O4 L# [2 r

! J6 Z" m: k+ T% h( {' W
- ^) U. Z8 ], J0 s乜你唔係好有經驗?!
* q* H: g( E; E

; A, O) }  G9 v0 }3 ?* V+ F不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   1 K( ?/ C/ }1 E! j! l- B
* i; S1 Y# g. y

9 F4 [* J( T! ?8 z不會每次也得到女性連續高潮
# H: T( ~( W# T5 f/ e
, M) t" n: f, c, \' [
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
/ N# t% |* ]2 Y6 g都要到虛脫無力才肯罷休
7 ]' Z( }9 O+ u1 V* @
0 V; \+ H: @: c+ b4 t+ Q$ H玩幾耐先會虛脫無力?/ G) q6 c1 X' ?9 d: e$ _
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
6 F- z1 \3 m7 H0 z  W: r+ [$ c7 ~0 d" F
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?
) Z4 v$ S# R3 I3 b5 F
( g% z1 p" a  g! s* C8 s$ ^1 Z[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   , ~: d2 M# }& D9 C* j0 f2 d( D) g
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
, k- p6 b2 C6 ?# n
6 _* {8 ~+ e  V, R% s
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   
3 j4 e9 E, Q! I8 V
0 x0 c- ^2 S9 r) f' o3 u9 r% m2 ~  O6 m
似乎想享受都係有D難度
# T( K: `: P, ~5 l4 Q4 {% N! q( K
看看我的玩物
  {+ ^  U1 N: j- E4 ^http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html, L8 [) N2 d. I# R1 \& N
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
* ]+ E" M8 Y" Y' T
) G4 k' l. S4 b( L9 g
8 B9 c8 L( z' ^* O- t: W+ t看看我的玩物
8 l- \: g* X, S8 i8 ~) z" D6 jhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
7 ]6 b( b! q% @很多時只有快感⋯⋯
3 S& X/ p4 g9 k# c7 g( f; A
3 ?' |4 ?, O% |! @5 p3 L6 O; p
我果支都有震動, Q' V  `- q7 j2 d# \4 ~8 C
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩, K+ S: z5 r$ l/ i1 ^! |1 Y' c1 t
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂. k. L$ ~6 |) G/ f1 p# S+ y2 c8 l
平又有貴又有
. @- I( b3 H+ w; n) }8 O
# \7 T" |7 r' X& `係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
! o" x) Y$ s' s! h& V乜類型都用過哂
' {. X1 l' }- B3 W" L$ C9 B1 r平又有貴又有1 w% C5 P; w& q. q
/ u5 s" g0 c- p8 @
係未試過炮機
$ `' j' @9 {8 V( {9 C8 D6 T4 I) [% c( V! Y
去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?