嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
& ~: {  U4 T$ o你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
$ y" `+ z6 F- q) i1 d  ]1 i" e同埋玩幾耐時間?1 K' \6 h. m5 p7 _
) |( B: p+ ~! L8 L9 N
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   4 q6 z" k* A) O0 ?+ K) M
未玩過喎!乜好好玩架咩?
/ j4 B: M* h& o1 M& J5 i0 ]

$ f: `6 q6 I1 h3 G. n8 m! w' x6 ?可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   , R4 s" [6 g* f! }! G+ J
) Z! Y! b& I, Y4 \" W

0 A9 z1 j7 N8 b& z% |) {可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
1 }6 d  D4 T- `! y9 \4 `

" l8 V1 M7 h" a" e) r我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
; E  h2 k: x4 C# S) b
( {5 c* f8 g7 K8 H$ P1 _6 ^' P. Y* W0 X! o, V2 q
我亦很想得到女性高潮⋯⋯
. ]5 t# H. w) r1 f. i; _
! Z* ^- ?$ J8 o# M' {' A- l
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!% d, k2 M: v! a, L9 d) C

原來咁多人未玩過!
: P: `1 ]7 @7 U買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表     x: c& Z2 Z( @) V- R0 ?* Q

1 S) m! W8 J) W6 j' H2 c$ S
4 G* R" y" ?! }6 T& K7 I! {1 R乜你唔係好有經驗?!
* U6 T! h8 ?' Q

7 p8 C( R% n5 ^4 T不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   
4 l; T/ Y# M3 C6 U0 h/ c" y
8 j7 Q, @& b: _- H+ Q1 i! z
. J# h0 x# ?; C: |/ o1 o不會每次也得到女性連續高潮
2 w0 Z5 o3 l  Y; D) @
) T* @4 R* @% d- Y( g6 E' Y/ v+ I似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   8 ]! B0 N/ f+ c& B! C( ]' ^' l, \
都要到虛脫無力才肯罷休
  A( b( R# b7 X$ h/ i5 i4 P
" F0 @* D: @) R" _& g% ~
玩幾耐先會虛脫無力?% I  k8 q7 H% L6 U
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
7 z8 l) U/ m# Z. N1 {9 k( r7 M1 F
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?( W. |! n) s: \- }  D$ }7 r
" L* I/ |( H# x) j( ]# d

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   - O8 W; R" j7 ]# B3 A6 E
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
' l6 @" Q  a6 E- A! a8 G7 ~; o
3 [* I1 c: {* s2 _你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   
5 t/ N! f) o( W' o( o9 E. W  M9 l, @
( J6 E" d3 ^. ~9 D- l+ h' K; I
似乎想享受都係有D難度
- p8 `* a2 {$ v, M. z& p
. j; d2 D( I( g
看看我的玩物
- Q) d. M) l  l1 q/ X  c' ahttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
$ _, J/ X; w" i+ k6 g% J很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
! y# e0 M) m+ E7 k0 [* R" V2 o* X) c; C5 z

0 }& d) Z; Z; N; \/ s# c看看我的玩物
( a( P0 L4 s. B4 ^/ ]" C, V6 K: bhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html7 e6 ^* V( q) \: }$ x3 ~  [
很多時只有快感⋯⋯
8 R+ X: h$ Z! ]9 k1 q
4 M- ]6 h( g! S
我果支都有震動
! P. ~2 ]* R4 }9 G- P' a- ^3 |遲D開發成功想買搖控玩具出街玩$ o+ w+ i6 p" l' I# t; G2 d& h
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂, [" l9 o+ M6 O
平又有貴又有
/ q" [) {- b& D' e
) R3 o* m- @* k7 _4 n2 k係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   
) ]6 G* b. r3 S& Z+ i! t& F/ t" z乜類型都用過哂
) q  X# Y( |3 |2 S* x* Y4 a平又有貴又有
+ e* E; E: Y) S
+ Y# h% D! I9 n/ ?係未試過炮機
! j$ m: P' u# B1 X" z
7 U9 D, e; @) g去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?