嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
7 P6 T8 P6 q3 K# e  L8 v" I% u你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
6 `- o+ m6 Y5 d* _1 w* X同埋玩幾耐時間?
  F/ C5 Y' {$ ?( `+ V4 s- c& C- K( N% W# Z% i
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   0 `9 [4 B. ^' `; A3 k
未玩過喎!乜好好玩架咩?
* k% d- H) G: y( T5 u

% S* E$ O0 E0 n7 o; Z可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
& b( V) m7 {3 A( W( W8 n. z5 ~1 j3 P9 |& B$ p& v: e

- B3 {7 s1 K0 a  {可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
9 W0 M6 V6 ~) h
' g9 ]& V0 q1 y; K) {
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
) u9 ^: |) ^7 H: Z5 ?
, E+ B; s  W. Z( z: D) h
# j. E3 E" S. u4 g5 L- G我亦很想得到女性高潮⋯⋯
8 x1 [' ^, `! G, X
5 U  O) `9 Y: Q7 k( b乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
/ L% a+ G( {1 X/ E$ y& @

原來咁多人未玩過!
# o$ n* X( |& x/ c' A買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   
# k+ I/ m7 s9 G/ ~6 c
; A0 H5 K* Z# g
" h' S/ I7 n$ F2 i' R; J3 \乜你唔係好有經驗?!
! M6 k) _! l" I  C& ~: L2 U7 D# ?" N+ X% i8 t% t4 N2 k8 ^3 l$ k% B
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   
( {' x9 t2 P- |6 ]* _" O7 g2 y" e, u" P! M
7 g' ~+ A) W) s: n- _9 d* L6 @
不會每次也得到女性連續高潮
8 n! i7 w$ B1 |3 m( S/ b

! b/ d. _5 Y8 G* C似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
8 j- g, t" f) `1 A7 r/ `都要到虛脫無力才肯罷休
; ]2 M2 x- {+ \$ C" y
! o7 X9 X) b: w) h1 E) F+ b
玩幾耐先會虛脫無力?
% t9 ?/ i- t! t$ W/ H0 ?5 x( R好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺1 E' L9 n. W# M7 m
4 b# {9 I4 R% N2 e/ O
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?4 ~6 e( q0 m! j+ M1 ~( _

: Y2 H$ m: L- i+ ]; W: e3 y[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   : J' d* d5 Q# {. p' |2 A
玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
- t0 z& x0 o2 a# f
% B1 T" \  ^: C+ @# E5 L' I0 v: w% k9 O
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   
' X, X' f1 t" u- Z
% D. _7 ]5 `# d9 F5 ^2 S0 j2 P$ T5 D; j2 r8 h
似乎想享受都係有D難度
3 {) `# j/ N# g$ v1 x

6 R4 W1 F5 n/ [! c4 l  x9 W2 M看看我的玩物
9 e% W9 h$ R3 yhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html% \  v" F( f; i
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   ( ~$ O/ N; |) M2 R- X1 m9 j: t
/ _: I: l$ y5 `: ~1 z) c7 N6 `

W4 `0 u( `. i" D0 x看看我的玩物* S8 M$ t: ?5 u: Y' ~
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
2 K+ c% w: R. f1 d  z, L5 K很多時只有快感⋯⋯
6 K/ [& v/ b$ `' A1 H% A( Z

0 A$ r- \" f- j* u: l1 _# Y: F我果支都有震動; v7 l0 u9 }" l3 Z, ^) X
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩3 t9 M* i0 m- `! b
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂
6 d- `$ |5 ~6 v4 y- S/ U平又有貴又有" r" Y$ _' @+ {  N

# u9 K1 @6 b2 |; L, i8 ^係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   $ J+ V  ^) v0 f6 N! y
乜類型都用過哂+ x+ g0 l+ d  K+ \$ g
平又有貴又有
' K- k; L0 H7 e( X8 j  ^! U0 ^0 c! b3 ]  L8 `' ~' b( Y
係未試過炮機
/ N$ j9 P, m9 @$ z5 X% Q6 U% B% F

( O0 w# ?& ~: M* d) W% K! v5 r5 L% I去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?