嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
( x! _2 {# ?+ k9 G) e: V* V你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
$ u2 |/ ~5 C" y# ^% G+ w! n! I同埋玩幾耐時間?
$ d9 {6 o: T- t0 j
2 _/ I1 m1 Y$ t; m  Y[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
! }; i' F) c( R% f  }未玩過喎!乜好好玩架咩?
1 q! s% o: X3 X7 M

/ I, l: z! @& X" W0 l/ R可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   ' Z/ D# C% q$ z- S6 j, z1 Q& i

. T8 E( x# x& ]! t' \) H" w. Q& e, n1 y) F' a( [4 a
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
/ X8 }8 B' Z7 x' L  S5 W' x* ?

% u3 v: Z% V3 D6 F我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   . h  Y& [: u2 m- B

: e' Q+ N$ e6 P4 c2 k- B5 X8 K/ f; z
, Z; G# t  |! w0 j" Y6 U9 R! A# [! O我亦很想得到女性高潮⋯⋯
; Z* |) \. M+ v% P$ o3 v& P7 s: s( i

$ \0 U9 Y) s, h$ ^( g9 s乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
. {* z0 d$ x% R3 M; g' l

原來咁多人未玩過!. g& A6 I6 z. {, w
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   , x  F1 T8 K, y

& W# v$ ~" O! l% v0 O
; [# u) g: m- z$ \乜你唔係好有經驗?!
: b, P* r, c8 Z, V- i8 h, `2 b0 U) B4 _* n
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   5 N( J% X3 P/ C/ a" k. E: s2 p; w

! E) B! y$ m" U& }- F$ ?! ]$ O3 E1 x2 ~9 L' {) w; c0 R* K
不會每次也得到女性連續高潮
/ [+ j2 [5 Z8 @6 F* s) H
$ x: w0 }* R, ?7 H似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   2 G" j3 j& _* y9 Y
都要到虛脫無力才肯罷休
: Y, l4 s$ J! D

2 d  j5 I* b- C玩幾耐先會虛脫無力?  b, l- A- P% H0 d3 `" j# [
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
7 i% B( Y4 D6 z/ M4 }- y) z) k5 k3 q' \7 r: C0 w
我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?1 }5 E7 z9 a/ `+ ^4 D, R- a; ]
1 y2 ^2 t4 X( x4 o

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
9 a1 L3 x- t1 F+ \" V' x玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
* {$ h, S; K) ^/ g9 W
; I" k& w  U" q你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   " Z$ k9 r% V! e7 Q. ?
* F, l; j- l0 z! C0 _7 U: T$ @9 D
; I0 H4 y) m! f8 |/ H1 o4 e
似乎想享受都係有D難度
0 L+ F. j$ h" ~1 e* e
4 Y2 ~$ G. p( V2 h6 ]看看我的玩物
/ A4 E4 p  S' ?- o9 s) Dhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html* }8 {! {! ?1 p3 S7 q) E
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   
: r9 U9 O! e! u  p8 I
5 p3 f; Z1 p  x+ }9 W2 Z5 F0 {5 G% U0 C6 H
看看我的玩物. I, S0 @# G. X, _
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
0 r: k! h3 H4 g/ g很多時只有快感⋯⋯
( Y2 C9 A0 v4 C& V* _) c( O  R5 G
8 t0 W% I, P; e7 P+ ~5 I我果支都有震動
* _$ V3 o* i% f$ Y6 I遲D開發成功想買搖控玩具出街玩, ^) @! W+ K/ [3 P4 R
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂" {" H' e( ?' {: U
平又有貴又有
, q- q+ n3 P% k# g
5 o8 s8 q2 x; a+ L係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   % M0 F1 d  U! b: l6 K
乜類型都用過哂# E1 N: T, }- p
平又有貴又有( ]: W/ j( c5 ]" P' ?: ]1 v

7 O- N/ C" u0 n- q" t. e2 @6 H6 s係未試過炮機
9 r; J; h& O0 L$ u" Z
' g* z9 w. E$ x4 a  F去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?