嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
% K: q! S: Z0 ~) S6 Y4 H  A你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?$ }, I, A% X2 y, Q+ w* h
同埋玩幾耐時間?: w4 s0 ]% |; p
& r: O' I( i5 N# Y( N
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
9 m( |1 q$ r7 J未玩過喎!乜好好玩架咩?
+ @- z1 [$ z: ?6 V- u5 I; Q, n
% e/ Q- w3 v! [, e可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   $ t! U! P. q8 l! `: p8 L4 p, X

. Z5 z+ ]: c6 l$ A7 H- @3 k5 l+ y( ?3 r8 y3 s5 o4 d
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
! Q: H% I  c6 L6 ^
0 x8 n2 ?. h/ ?; a5 c
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
. u2 h' @1 `: [% M; t) K3 m
! f6 b3 g& H# {
6 C4 l0 Y* v! [7 L6 {+ Q- O' _我亦很想得到女性高潮⋯⋯
3 m0 c3 r) A  R4 N  q( {! b' Q/ @+ b1 ], f' Z; e! [
乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!
9 A: f: q7 j3 R/ f( d3 {) ~

原來咁多人未玩過!
5 V- n) u5 j$ e. S" Z3 h: b買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   - }% J' P% E, K4 }+ I$ D
* e7 B9 ?1 O3 M3 |6 ~: _- F  C
- ]" H" ^& [: g' b+ M
乜你唔係好有經驗?!
% X0 h% H2 F' G9 @: M7 F0 V% W# v8 y  M& g( Z- F  K0 {
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   4 c4 \- k( O( A2 `2 z
" r$ J9 G! v' l7 _

0 U/ @: `+ Y' s7 e/ q不會每次也得到女性連續高潮
, t$ V/ |4 _* C1 H0 ?8 C) ~  e

! w# \" |, L8 y) J似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   
6 Z" C% U& a9 E  z& r9 E都要到虛脫無力才肯罷休
+ O. ^( |* K+ l7 |$ P" {

5 X. x. g" |$ S1 K2 {, {  t玩幾耐先會虛脫無力?/ y, J. B( R( Y  z  w; [% `$ f+ e
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
5 x3 T! x2 e7 s2 z
# C1 I, A6 K% A. B- ^! ^  h0 ?( w我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?
/ y+ i* R; l) a0 _/ x
, q+ D/ a5 v* e5 `" b1 L0 y5 ~  Z  {; i[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-19 16:24 編輯 ]

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
& f1 [2 ^# ^2 @$ y  r7 W7 d玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
( v9 F# d( ^- i5 h0 j3 S; ]# P) w% v
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   1 B+ I; T% _4 `+ l; [
/ e9 l% Q' O* m! Y6 Z: O0 O

5 }7 P* ?+ k! o2 W9 Y似乎想享受都係有D難度
& g9 t: W9 E7 C2 p6 y
8 T+ j+ r8 w$ P8 k  N. S* i
看看我的玩物: w: I8 j& }- D0 ?
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html% ]( g. B6 E5 j  H
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   , ^8 F' h) r: t( ~& V/ F8 ~* d
1 v) F& S  h: O# H$ M" I: Y1 A
/ Z' u; B( Z$ a# W" L. b. C$ E
看看我的玩物- [$ Z5 F0 v4 j; R  \/ B7 o& M
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html# i. `/ N/ }2 N: C- J" m  w
很多時只有快感⋯⋯
/ R4 `/ W4 `- n" s/ c7 u

& ]( S% [4 l& z2 {) |% i( N0 U我果支都有震動* i3 |- Y* w( F) T5 _7 G
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩% c3 k+ V, H( c5 B
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂- {- A% t8 s2 g# G) X( D4 E+ z$ Z
平又有貴又有$ S$ t' n4 b+ L* P
, v$ i; X" [, b$ l) T" Q
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   5 W+ g, `& R* [( E4 t
乜類型都用過哂
, ]+ O4 V: f1 V* I平又有貴又有  }5 \, T& W. \6 [, a+ N! u/ f- s

9 \5 i! `0 E' q3 X) R) L& w係未試過炮機
% m8 G# X) Q9 ~! I8 t- D
( r4 _) x: j: F2 I" q7 G9 w0 p
去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?