嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩
# A. o, i7 j2 A6 c8 f/ K% X: Q( Y4 X! J
想看更多請加入 TG 群搵我 ; z4 P8 p; Z5 j7 C. _+ y4 I' o) `! W
香港CD吹水群
+ e+ A9 q% ?6 T4 `& {https://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk9
# k" s* n  `9 I& C5 }3 y3 A" D, Q6 t; Q5 w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   7 T/ x' `( n% B# n. ^' w
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
$ L0 F4 x3 o+ _$ i8 q% Q係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
- e" `1 C) P5 Q" K1 X' f; H* j2 o" W6 W5 o! v2 k( u" A1 Z$ r9 ^' N
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
& k* S2 {2 ?7 `& H. ?
) y- _. Y+ b) O你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   6 m0 M; X: ~) p% a# L1 R
我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
8 D5 s% m, s7 ~9 t+ ]2 o4 f

, p1 e7 q( p3 t4 P有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
& m4 R% D' t: v$ i, h我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
( D/ G/ Y' h0 r, k) U; a$ p
2 Y& z0 C# o: t: c8 y* ^8 o( o( `9 R& X, A$ ^
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想+ F! x- `% }, N& E- T/ C
我今晚 update 多幾張
7 U9 M' n) I, k. L( j7 W/ {) a

, ?7 g, b2 ]: X' d. y% v8 M真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!$ L4 i# J3 o0 [* i$ f% q$ d
著得好sexy......然後露出......
' B# v. Z2 r2 X+ Q4 }3 d+ ~

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   * k" b8 \8 f; r) B
( s4 H# ~1 D4 G0 ^) n+ D
/ }( I+ e& a; l  N" S( b+ b
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
% V5 N+ G: M1 F) b我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   ' h' i& |; t# d/ _2 p6 c* Y6 J
: |9 Q  H3 n' r4 b, ]! T5 p% Q
我有戴肛塞呀
) \3 L5 e2 M5 G( a% C; C( V. }9 V- Z/ e* r8 [5 n" J
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受" Q% S. ~# N( p; ?! L" W
肛塞大唔大架