嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩
, \0 N/ @& J0 b$ }9 B+ U' [) j
+ d% P5 y4 ^! F& v( Y" k' D5 I1 R9 l想看更多請加入 TG 群搵我 ' m7 r7 Q8 r+ T
香港CD吹水群6 ]  D) n6 D: ]0 L5 P+ \; `- o
https://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk90 s; a( J. M& U$ h5 u

- O) n" |0 z$ d% ~& Q' U( m: f[ 本帖最後由 squirrel99 於 2022-1-29 14:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   
( |5 D, K) K% G5 Z( q) \2 Uwow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
/ I  w! C/ L- d! O6 z係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   1 V2 D9 C* X+ |% m$ @3 ?! K" @6 X

- N: s" H( o+ M7 Y3 g係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
: R- K4 |  c$ t1 C! f' d/ i) a- x* i" K
你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   9 ^9 I6 v7 d3 t" Z) ^" z
我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
, ]2 P" T2 B1 K$ J+ n' s8 D

+ z  o# {. b) X$ _+ A  R有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想, B7 T3 B/ h: {" C- @0 F
我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
' L' F, g) l: v3 [1 F+ ~5 f1 O) Z; R% H& h" W( q/ d' w/ M; c% _! Z
+ R7 |- S& F0 J( Q
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
6 F- @# z* {  z我今晚 update 多幾張
. X5 u1 Q( |- a# e' H" ~9 B+ S5 }  {# C
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!
& t: `, @6 g1 D& x0 Z' F# j  n著得好sexy......然後露出......- ?$ L7 o% i! N- o9 k. k+ Q/ }3 l! s  q

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表     P6 E& n% T% O$ N8 ]- u
! m# [" B# o0 P& G% _3 {' \) \. ^
$ K; E% B" w+ B' W3 b
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
# B) k& n: H4 n, R
我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
; m4 e3 l2 a9 P+ d- G/ D6 U, R' y. \( B! W# P6 V
我有戴肛塞呀
9 D1 A# x6 N: p" w0 r$ H4 a: U* G
" ~. @3 F$ ]/ ^7 @& j" o一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受# s+ P1 j, i8 |& {
肛塞大唔大架