嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩 + {. g* p$ }) E7 T  x' ]( {, [

+ ~+ M1 U0 L- R9 |* W想看更多請加入 TG 群搵我
1 F( Q3 Y% }8 R# V- k% H( \香港CD吹水群# N$ _3 N9 }& M% Y# V/ M1 e
https://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk98 ?. E4 k# F' i4 {* P- {8 r+ W
, a  i3 t' w- r
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   
2 f' m4 ]) }1 }* m" ~3 y: |: Cwow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
; m# i9 @. ^9 l% G% j1 I& `4 x. l; S
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
+ s) x( o: k5 J
# S+ T2 \6 J9 X4 l係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
6 l/ ~& n5 N7 n) l& S5 \0 f& a

, n; @7 J* U: K! f7 b$ ?: m7 \9 r你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   & R6 K0 J' f3 {' N8 t
我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
0 y1 m9 s+ Y( Q  J8 l$ C
( u6 a; B$ ]/ A
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
# n' |% a9 r& F# `% U/ M4 P8 N我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   / N2 g& [. S- r0 k6 T

: k- O/ f7 W0 h; C$ O/ Z
3 I# F- k6 U8 N# v, H有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想* p( k" j/ @! ~
我今晚 update 多幾張
, z9 U' ?; K& v2 D3 t' W5 Z' B. V) ?( t
真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!; m  @. Q. U. R( j$ B( g
著得好sexy......然後露出......2 z2 d1 j5 W' e$ l4 |  g- X. f

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   + Q' P6 g2 [! Z+ w7 f. t3 E% L
9 n. S7 y4 o1 E& H$ K9 O

8 X# r" Z) a6 I% d( `1 S8 Z真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
2 @6 o1 X9 T2 b" \我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
0 n8 X5 d# f8 u
* W6 l, b4 E: B我有戴肛塞呀
; U1 ^/ m/ M- e
& c3 i4 j, U3 c; Q2 l% h
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
) x8 N2 U! r1 t! z4 U1 H9 O0 a' A肛塞大唔大架