嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩
( V7 H; u  S* C! z6 K. |$ r
4 {$ Y- L2 f% Y& H( W" |) h7 j+ q想看更多請加入 TG 群搵我
7 j( u9 U; D) n& L1 v1 X6 X) N; Q香港CD吹水群
; W2 }) g, G/ M5 ?9 ahttps://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk92 e& E% [  {' S8 \4 q' I( S

5 ]( [2 {" `5 M- b. Y" A' M6 `! N[ 本帖最後由 squirrel99 於 2022-1-29 14:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   $ x" L# A9 U' P1 d, M, }9 M4 c% |
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
# Z9 [; ?1 N* K係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   0 E- V" e2 n4 y

, X5 X7 U3 _: e6 W5 N3 E; F# {係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
  o- A' d7 z( p! {7 u

+ g1 X) U$ R; N- \! _你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   - X4 o' n# h' E0 j$ I' k
我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
6 ^# m0 Q7 j! p' W8 |6 ~7 Q: f( X- z$ S3 m, Z1 B6 A" V: `& q
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
% z* N% C3 W% e/ N8 W& z% u" H) P  N我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
. c5 ~8 f4 H9 m# B6 X) i2 P1 K( d" ~+ p, L4 {  z

) h# y: u7 u7 s1 j有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想6 s- G) g  T2 H) w! s- {
我今晚 update 多幾張
0 p: s9 z% @& p6 p* w
7 B  n, J  R! l  e; x% Z- R真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!
1 ?; f' x3 M7 Z: ]' f+ B著得好sexy......然後露出......
# R. [3 ~0 H8 w% J# F; ~

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   
' k0 x7 W, F* s! Q' Q
8 I$ `; B* C: S$ _
, N3 _+ z4 A; o5 f- D5 E/ W% l# m真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
0 e2 J5 |3 r% t' X我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
( _5 v5 [2 O( f) m$ A2 `) C; u
. P! I! [3 V% {6 }9 j0 e我有戴肛塞呀
' k, e6 ~0 g, q

( y; k" c7 r9 U& w: m0 y一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
, q2 y0 s, M' V6 c2 i+ u肛塞大唔大架