嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

CD 奴在戶外被強迫露出調教

被主人強制帶上口球狗繩
$ ]/ G7 v# k8 q! g: L1 L' |; n6 S' _# A) ]( X/ x
想看更多請加入 TG 群搵我
- _$ N& v3 B* ?6 X香港CD吹水群4 N; i5 e' ?5 e  j/ ^" u6 a
https://t.me/+4wY2rIniQnoyNTk9
3 W/ M1 t1 w! N* d: e3 K: `, y5 ]
+ V2 D( N! Z7 }9 ?; ?  ~7 z[ 本帖最後由 squirrel99 於 2022-1-29 14:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!

Oh no.....................

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-22 09:48 發表   ( ?9 a2 H" l$ k# ^
wow,好耐冇見,一出貼就咁震撼,你直頭係我偶像呀!
4 c0 F- Q5 A3 h+ B" z9 k
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
9 ?. ]# f" d8 {3 {3 A& f5 t, J: E3 ^$ X0 {/ u
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
; a8 m2 D. S' y3 s6 P# m' r8 ]

. N. K, {/ o( ~: |# p/ k( X你身材咁好,穿戴又出色,一點也不覺得賤,是非常性感的造型,令我很羨慕。

松鼠姐姐出post,索

正,點聯絡貼主

聖誕會唔會再玩露出

不错不错,也喜欢这

請你多出post謝謝,好靚

好精彩呀。

姐姐好靚女呀~~~

我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣

真的是厉害了,有想认识。

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 18:39 發表   
" c' v5 u* T/ o' ^- Q我今朝就係見到有個女仔著呢件褸同格仔黑絲, 當時就諗裡面可以著得好sexy然後露出, 同呢個Post一模一樣
$ x5 W6 N! n: ?  t! A+ S  G; ?6 i& \
2 c' R3 t2 c: s) z8 y有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
8 ^# G  ?" }( R. h) d& j5 }我今晚 update 多幾張

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   
2 y( B/ T' X8 X2 y& v8 z2 r2 W* V4 K# s6 u# P7 ~
: P! n& [  Q0 T& v
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
0 t+ k" d  }9 M( y我今晚 update 多幾張
$ U4 G3 r3 ]. B1 x

+ D5 v. H$ Q, x7 Q( P7 C2 n7 Z5 x真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具

不錯!! 不錯!!
% H! i# Y( a" n+ z, o/ o" b/ K' ?著得好sexy......然後露出......
; o- ?- j/ c/ ^( ?) k

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 21:17 發表   
3 B( B2 g( q3 Y4 w, `
8 j! X3 s. \$ i) W2 K
( ^  |8 T) g" Q) w) n真係咁啱, 不過佢係格仔黑絲, 我就係幻想好似你咁著出街, 裡面要勁淫, 仲要有玩具
/ W, P5 j( H3 M2 {我有戴肛塞呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
; v# O2 j" c7 D
5 S; I0 i1 ^/ u  l0 y; a/ `! f4 H我有戴肛塞呀
! p  R) [* Z2 i- ^. b, v+ J& ^7 D' I( @, x! {) w! |
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受0 H+ u: X% t9 [8 l$ M4 q0 k8 p
肛塞大唔大架