嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   
  P' p7 n  W# W8 Y, T, }: @* _2 e) D. P: Y! i- [& g
我有戴肛塞呀
$ b" ~- A6 c1 r0 N8 d
( a! I: D7 r6 J3 X應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   2 K$ d7 B0 S  `+ y- ^5 E
0 w8 j. ^) M: h4 }% P7 M3 s8 a
* T. R2 D, @) |" v' o
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受# C, Y3 S3 ]: s; Z4 U+ ?7 P5 F
肛塞大唔大架
$ s! d' U/ y8 M& d$ q7 D' h8 a% E% O
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   , ], v, ]* Q3 {; s' y

$ j7 ^" k; r0 v3 c+ o, s! }' B  t
4 U# |3 J# y0 D5 z  `插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
* C. x* T8 C0 w- p# V
1 B) t1 M# u2 F: w* H
提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化
; M: i& [$ H1 m$ P/ V內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   
7 b7 ?/ x0 }1 T. b% T7 _( f; ?" _* `' @5 p; i- l, _0 `
$ s  \$ B/ V. Q% K
提肛有冇舒服感覺?
0 f+ _4 ~2 C/ c6 h8 \

5 F/ o" ]8 o% I6 ?2 P% g可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   ) O6 f4 W: D$ z; m4 C8 `/ W2 B

; T% m! Q- C9 {' _0 |: a9 x) x: L# h: R$ n
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想, Y- Q. r8 U5 @% E- p' g% v
我今晚 update 多幾張
' g7 k( H! g2 Q$ u6 }, F$ u

$ R% d3 U( I5 e0 i期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   % @7 K& q( _% R* _
8 a( f- a" q; a. l4 R3 l& c5 g0 F4 d
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
* C7 E* i$ K8 c. C9 J+ _! B- y9 j, E+ ~
very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   ! }2 O$ `0 f8 ~  N: G
姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
8 T5 @4 \/ j6 m& T) D& c9 {唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去
9 P' I4 z6 X( J; C  |0 I7 N+ K但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   3 `# z0 `. Z' X8 V4 v
被主人強制帶上口球狗繩
+ ]4 g# y+ }2 v" Y6 j" ~
+ w' n5 v" n6 s. O想看更多請加入 TG 群搵我
8 j" {# c: u' E6 u- m, d; Q香港CD吹水群9 b9 l  b3 [! J8 L; ~3 B
https://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
6 T6 M! J1 x" u0 O( I6 U精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   9 L0 y0 X- S3 W+ S7 P* D
入咗去3 |( S. _8 a& o  S" G
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
3 B! t. e* W% M/ p
kyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正 % j1 L$ I( a/ B0 y
完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM  k9 D6 ?6 Y2 p" A- V9 A+ Q  W& w
好羨暮