嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   8 r  \- b- t7 B2 d

* P4 I1 h3 S! F我有戴肛塞呀
! T$ u* z( P. N% j8 N# N% T# i% h
) @0 e# B! m: w) |# `: u/ b8 k, n應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   ) v* V; u/ I- K: r( z" n
4 Z, _" M0 }; c. r

7 t( c) l9 `- O一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受9 M% A# w, q/ m; ]: k
肛塞大唔大架
8 i( B1 k8 c% k: W& f, V  k6 d* d5 A/ X5 @
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   - H1 p" h3 ^& A0 B/ f) A- r# A

: q- _+ C$ B% _+ W3 a4 d" l6 L# y# r  g! U, {0 A% {" Z
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
$ a2 o3 }: o% y2 _. y$ |" {: S9 q& c* N. M
提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化4 R5 ]/ s! ?/ ^; v7 f
內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   2 B6 C) ?# V* ~! |9 B: U  p
+ h0 }' \% P% w$ Q
+ W$ o, h4 h# F' ]% K- A* `
提肛有冇舒服感覺?
2 n, s  ?7 y: }' f
* x- \  k3 O! `: g" P1 n5 V
可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   5 N/ t: R* I& Z  p" E9 Y

6 x  {1 a, Y# m* }) `7 G8 E& t
有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想
3 Y' E( S" B" a" v. y. p+ [我今晚 update 多幾張
! J) Z+ y! D0 {; B% R
" W9 \) L$ A. }1 n! y期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   ( P; O3 c( r' U, K. v) E* E
6 i* @  D: F* Z
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
- w) r2 H) `/ }! C! ?: V$ j% N4 O. j3 I. l- [* _2 A
very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   4 C) Y# z6 y1 m0 l
姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
) X" h2 C; i# E$ \6 S唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去
! I% c" T, ]- p& k但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   6 g2 a- D9 a0 v( G1 `! o: _
被主人強制帶上口球狗繩 3 q$ P- W( d; m2 t
  s. r8 M8 c) _2 O& T# u
想看更多請加入 TG 群搵我
+ O- t: K3 Q  K. {& D香港CD吹水群/ f' h# ~2 L3 A# V
https://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
# {* T* Y5 x' k( t精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   
, N' d6 Y. S& r3 N& g" R入咗去
2 a( i# I5 h! L$ {# m8 T4 |$ Y但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
' T! ~( V/ w' [4 q( ~; H8 ekyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正 # Q- a6 O, ]7 h: R' _- D
完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM. i# r; s3 Z& S. C
好羨暮