嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買絲襪

引用:
原帖由 CYT 於 2023-11-21 06:17 發表   
9 ?0 u3 r2 Q- l當然係冇得試 不過你可以摸下對絲襪既質地 係calzedonia 同埋我係買熟咗先講係買比自己著
: ]& a( v9 ?* _; z7 p: x* O! J" ^7 Q0 b1 [9 e' n1 Z" ^* P5 o
你會買咩款式的絲襪多?我見網站上有好多款8D的絲襪,但好似係同一款咁。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CYT 於 2023-11-21 06:17 發表   
7 w( R' F: L) V3 q* m( b當然係冇得試 不過你可以摸下對絲襪既質地 係calzedonia 同埋我係買熟咗先講係買比自己著
+ |; Z  I) g3 U% e

* E2 E6 D1 c& s  a3 J5 @* y: b7 y: w1 u+ e9 g" F# B
你係邊間分店買,而家好似得返中環同沙田

昨天係香港站店買左3對白色絲襪

回復 41# lcw23hk 的帖子

淨色同有圖案既都有

回復 42# peter19470484 的帖子

而家去中環買多

回復 43# Yukafu 的帖子

下次試下有圖案

不錯!! 不錯!!& ~, U/ o+ }' D# j0 e$ h
  @% U5 C% U6 T* w! m1 E) \$ D5 a絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!

引用:
原帖由 CYT 於 2021-12-27 06:22 發表   
1 Z. [0 O  H7 D+ {雖然有啲貴 但著絲襪的快感同埋絲襪的質感十分舒服 我認為係值得的
$ Q+ D8 V# Y: F! [. E
. O# V, E4 F. z1 z, K8 ]+ t4 [- h0 H我好認同你,著絲襪的快感好難用文字形容,
: W# e" A0 k- R8 w5 C' a# ^
& X' H% H2 |$ _- {' F8 c0 `所以對於鐘情絲襪既人係唔會在乎價錢,就算價錢再貴一樣會買( t6 Q8 @2 L8 H: x" y
9 @( {* B; h9 @0 X. i( `3 q3 t
============題外話==============================
# @2 p; s5 `) Q+ m$ t( A
2 F; t1 ^7 P  I: _" \! c絲襪係要自己親身著過、體驗過才明白個種感受係點

回復 45# CYT 的帖子

我都係去中環店買。

回復 46# CYT 的帖子

我會著絲襪返工,以前只會著肉色絲襪,依家大胆左著白色、灰色同黑色。但著花紋絲襪始終唔太好,所以都係買淨色絲襪為主。

回復 47# tsg008 的帖子

回復 48# wolfhell0204 的帖子

係呀 絲襪基本上係一年四季都著得到

回復 49# Yukafu 的帖子

回復 50# Yukafu 的帖子

我都會 通常都係著黑色同肉色 如果你想試有pattern 既款 可以試左格仔款同文字款先

引用:
原帖由 Yukafu 於 2024-5-20 14:46 發表   
% j+ v# {6 D1 F) J我會著絲襪返工,以前只會著肉色絲襪,依家大胆左著白色、灰色同黑色。但著花紋絲襪始終唔太好,所以都係買淨色絲襪為主。
9 S- f! \( ]7 i6 s. s" ~6 d# t
著喺長褲下面,著乜嘢絲襪都冇所謂啦

回復 55# wky 的帖子

始終有機會露出腳眼位置,我估有同事知我著絲襪  不過冇出聲,著花紋絲似乎揚左d,俾客見到都唔太好。

引用:
原帖由 Yukafu 於 2024-5-24 18:04 發表   ' P1 r: ~! z: ]; I
始終有機會露出腳眼位置,我估有同事知我著絲襪  不過冇出聲,著花紋絲似乎揚左d,俾客見到都唔太好。
& Y( F) c) }& o* d9 r; q6 Y
所以如果我喺長褲下著絲襪,除非係又厚又深色的襪褲,否則我一定著多對男裝襪喺對絲襪出面

回復 56# Yukafu 的帖子

如果你有睇開我既 post,我有時都會露出腳眼位置
- y& n/ _% o0 c- z4 c3 _: y. r
; }5 R( o/ F" ?" x5 a我有時會穿波點絲同其他顏色絲。冇人會特登望你對腳架,所以,唔駛怕。

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-24 18:13 發表   # W) n( J; p* q8 |4 }1 J9 Z
如果你有睇開我既 post,我有時都會露出腳眼位置4 q# {& X# o/ Y0 Z# B8 E

/ T5 Z- U3 G; t% X6 }我有時會穿波點絲同其他顏色絲。冇人會特登望你對腳架,所以,唔駛怕。
, I7 j: |$ [# {0 }
$ G0 f+ U/ N7 \- e# L! q
! Y% s" q" j3 T1 Q! `  F7 P; ?* I我今日便服返工,出門之後 (上午去了覆診,係診所換絲),之後就全日咁著了。
0 S+ G: G( }3 Q5 C
: v" I) S: T* X, E+ C4 V, l去接老婆仔女前,會係商場換返男襪。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件