嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。! R. K/ R' @/ I" y! g8 D: V

$ y! I$ X  Z! _  U" J9 i% P第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然* {% k* s. v' e  z

0 ]7 Y# m& q" h0 F( C抱歉我唔會影著上身後效果圖9 H- ~/ l. ~4 H/ i$ o# q

) {: A0 P% u4 x[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美
2 Q8 F, p1 o' i: x4 s  m很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動
" `1 @7 v  t( B7 ]5 \0 C0 m是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。
  r' g1 f0 {& f. n; W3 [. j5 l* g' G
我自己早已經日日著女底,
% Z8 [5 |: o+ H  c+ c  z甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   1 l! G4 L6 ?" S: G
冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
: Q  {8 ~* [3 n; i' U+ O0 W
# o5 H5 b& C2 V% m2 |6 Z2 o* ^) E
的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   
7 U8 @! C: Y8 a2 c, S樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
/ W! v2 |9 R) O# C+ x; @

; |  ~# H2 X; y$ y% R, N其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   - n* d+ o. x0 E- I9 R  r
CD中與別人互動* D% z/ L( o  H0 j* B$ L, C
是很刺激的體驗
1 D( {$ `& e* {: N, ?8 y/ b+ U

! Q/ l4 t6 F3 M+ q6 {' C$ t, z嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   
+ b% i3 h" z0 H: w6 L$ X4 `內變係好開始,著得多就慣。+ ~, {' ]  p- k# I% z

7 A9 M, E  w% a3 R9 u" M9 x5 J* y; P我自己早已經日日著女底,
, P% c9 Z7 P' }6 `8 @甚至唔慣著男裝底褲
7 e1 X" |! M8 {% J

1 n% ^# w2 ~. I: j4 k0 [- v可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
% x" O- b2 o3 ^. a# r; U
1 n4 U1 S. e0 {我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra
3 ^# J% o# R4 Q! a# M, ~% x/ _就算有外套,  ?* N! \$ Z: D# {8 _* l
都覺胸前 有凸咗出嚟/ H* S( ^: e( f6 u% O$ {
5 p& a2 d( s, ~5 z
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   & {3 |" u  [* A1 d  ~. q& m
有 cup 的 bra : j8 ~& E1 v4 o# c! a6 y% @
就算有外資,
: N) D% t7 T! U# _; e) w7 r; I都覺胸前 有凸咗出嚟
( K/ \9 R- S0 ]* `* B
) `% [1 v1 x. Q  E" O+ S5 a
Thats why件外套拉鍊要拉咁高1 z+ a6 m! b& }6 D4 H

+ T) \5 ^4 Y: |. W! h5 M" D依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
2 c' F% e; A+ J  H+ j6 I% P/ z' W, o
/ c8 {- R& x; A' ~8 `5 E[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-1-20 19:00 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
5 X0 ?6 ~* |  ^. e* w) ^

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表     t5 G" i7 g' w0 h* V" F5 c
& F* i9 H5 U' I3 d) ^  `0 q

1 X) E% n$ }) f( e- @可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
, h, R% ?0 a, P) p' @/ k- l  ~% B8 Q5 S. v
我早幾年在外國 ...
0 E  `6 `5 S" |7 Z9 b# _師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下- ~/ B' E2 }4 e

( y0 j* _; B8 W4 q# K0 C% [[ 本帖最後由 Zerodec 於 2022-1-20 22:41 編輯 ]

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去
" Y$ h7 z# p% D: _( c& L1 Q9 S! f- D所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   
. R1 K/ p7 A* l* y6 j5 z& Y6 K/ \3 I有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去
& [' a( o9 A7 D所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
5 O+ n; ?$ z1 O& a. S* P. l
8 H" P/ m0 w, u3 x/ v3 t1 L# C8 G我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   
! u, R) }% U; |  Y, V; i/ h+ \1 k( O
4 J/ r7 E, M% h師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
8 q/ v5 C! z5 K) L" N" {) k) D
. x" k1 x* s; x( t$ k6 [9 d$ M我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常