嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。! `# c  G* b+ j1 B8 B- Q

/ v% L# I& K# g' h/ Z  `第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然1 c( k& |7 f- Z& [  _; {

1 B% A' M5 Z- P5 k: X抱歉我唔會影著上身後效果圖$ v- q3 l) a3 X8 f# f# E
* r3 y2 o+ o2 T+ q- l4 A. @/ s+ t) ?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美
, ^5 s8 S0 q3 {( j2 B很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動! {- l/ F& z& Y7 X6 v2 @5 Y
是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。
! r; D5 y3 b" A- p' J( B5 G) J  u3 }
我自己早已經日日著女底,
# C0 P+ i3 i6 g+ N3 q! p甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   1 B# c8 b, |; b
冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
$ X1 b# ^# z6 M& w
" M1 Y1 Y0 C9 d8 }- d) w的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   
9 ]. r6 Y" S" d! r  T, J2 \4 u樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
( N& N5 ]7 M  W1 |5 J# O; Z! C
, _5 A. i" U# I& V0 E9 X; F' L其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   
, V5 V) _) k! _( Z6 lCD中與別人互動
7 L+ K5 p$ B2 h: `1 Z$ w0 P! p是很刺激的體驗
6 N$ q4 p5 q- u/ ^! K8 R9 j" W
' G+ J7 J6 I2 c
嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   
" i% k* w* H7 C2 }/ s$ ]內變係好開始,著得多就慣。
' g5 n; C( f( ~8 q* M$ M
9 W9 d/ C- n# j. x; j$ d我自己早已經日日著女底,4 s+ E0 M% r; ~0 }( D( c6 l
甚至唔慣著男裝底褲
" u4 {  l1 S% C

0 A2 a) j" y; C0 l: t, u- m" f可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
# i8 g! z' b# i( S/ @' q2 ~4 n, @" L0 H% s, {8 q
我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra & l+ g9 o4 i$ H0 Y. b5 h! \
就算有外套,
* s! M6 D4 p- s# l都覺胸前 有凸咗出嚟
# ]+ A, z7 v) ?. B1 a9 Q
. L' D* d# b' w[ 本帖最後由 misslady 於 2022-1-21 10:02 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   
2 X; }' e9 _# r. t( x有 cup 的 bra
* A: ~' V+ k6 Y: W: c. `就算有外資,
- Q% f( d. S& |: Q3 O0 L都覺胸前 有凸咗出嚟
/ S6 |/ k/ Y3 p; w

' m! {- J& C7 j' h, k7 p* ~  fThats why件外套拉鍊要拉咁高
! j, f6 J4 x3 |$ K# {% P& P# R5 r# y6 z
) [4 S9 S/ R) F% }2 F$ {1 @依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
# c- d' U, t+ Q3 S: O( Z4 J$ z2 E. G1 H4 s  J9 r. t9 h* S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!& v7 C8 x  N& C! g

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   
# E0 W; ?+ n& u3 F$ J" B! u
' W' _1 Z( E. I
1 x6 |" Z- b6 L可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
# W  ]0 a! G+ c; M  _' I. U9 j" d: U/ w: D3 D
我早幾年在外國 ...
* O+ W1 |% ~2 l& _! q! r
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下$ z0 c7 r- w) }3 o/ R/ W

9 E6 T% d8 j. `: @" b[ 本帖最後由 Zerodec 於 2022-1-20 22:41 編輯 ]

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去# C& t- v6 `3 V1 |
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   $ ?- R  z( q( B+ E, W* D
有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去' R+ O1 i7 [1 R5 P
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
6 D5 O5 c, x. Q- r+ u! G1 D" W' R

# D7 o# ~6 e2 \/ K1 b' \7 |8 y5 \我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   
# \9 Y% J6 Y; b: a( J+ E6 G' n6 r
* l9 a8 q3 n' u0 ?0 F師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
. Z, k- V. k( M& b7 a! d: `) x$ ]: i+ n4 y
我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常