嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次戴Bra Set落樓

第一次戴Bra Set落樓

早幾日同個Friend去玩,佢車我返屋企,我沖完涼之後佢急Call,原來佢某一次停車開門時候,跌咗個銀包,想我幫手在屋企樓下搵。我沖完涼就著咗個灰色後扣學生Bra,同灰色莫代爾女裝底底(就係圖中呢套),外邊著普通睡衣。收到Call就即刻換衫落去搵,因為諗住係深夜,而且外面都幾凍,所以就索性只係換去街衫,裡頭繼續戴住個Bra同女裝底底,外面著件大褸(拉鍊拉得好高)落樓。5 ^( {% w+ x! X# d% u
/ D. h: K  A9 N5 f& j" o
第一次戴Bra落樓(著女裝底底出街好耐以前都試過一次),仲要問看更有無見過銀包,係幾興奮,不過一D都無緊張,覺得都好自然" j. f+ l7 B& J
$ g% M- w2 j- L/ z( P2 o
抱歉我唔會影著上身後效果圖
1 |% I4 \; n  t) K# b" ~
( W2 H! F: b; I% G! g) o; [[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow! 不錯不錯很美4 @, ]5 c% z) Z8 @3 s1 P! u+ C
很正的體驗

冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街

多謝分享...............

樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街

CD中與別人互動
. G2 i3 L6 E+ I( m9 T. B是很刺激的體驗

不錯呀, 謝謝分享~~~

內變係好開始,著得多就慣。
7 {% V1 O' }2 s$ i8 Z" L1 c. M4 Q! n8 R4 u
我自己早已經日日著女底,
! n/ J1 t- p) @) l1 e& W甚至唔慣著男裝底褲

引用:
原帖由 nightmate19 於 2022-1-20 10:08 發表   
, M: ?0 o" z; W7 }冬天可以著褸,方便啲入面戴bra出街
! B6 F6 h: t- u) R2 R0 O0 J0 c
9 b9 c, W- e4 H8 L0 x; O# Y9 k' C的確係,但日日返工都要見好多人,所以對我來講就好難做呢件事,只可以深夜有機會先咁樣玩下(當然我唔希望我老友成日唔見銀包)

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 12:49 發表   
3 S2 T! R$ Y' D7 f# {! U樓主, 可能以後又會多d 機會full size 落街
, v! \! [# |* x) C( K' W7 q" Z; T2 \" ?: n5 Z$ ^4 J
其實真係講緣份啦,我之前故事有分享過只著學生Bra同女裝底底,在我住的樓層及後樓梯野外露出

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-20 14:13 發表   
9 L* \8 D. q; o; HCD中與別人互動
! t9 _9 F. N6 v' S, H: e6 {+ A  Z是很刺激的體驗
0 l" I7 I( N% y! U; {. _/ ^5 j
: L4 k$ Z& ?& [0 l
嚴格咁講我只係TV,因為我只對學生Bra同女裝底底有興趣,其他都無興趣;但體驗確係特別

引用:
原帖由 1677 於 2022-1-20 14:51 發表   $ z# h1 K) Z. H' j
內變係好開始,著得多就慣。
2 E6 `& A/ c! j: y; k' H/ l! G4 A# g* A) r
我自己早已經日日著女底,% I8 {# q6 y8 p1 K3 ?5 i1 w) }
甚至唔慣著男裝底褲
8 e- q$ D' L$ K% f
" p, W- l* n, S可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到
$ d( L4 p; l6 E! \% M- ]+ D$ ^# }% q$ O" S
我早幾年在外國讀書,自己一個住,就話可以無時無刻著Bra同女底,不過當時無著出街的想法,依家回想都覺得可惜,當然應該要趁當年在比較開放的地方咁樣玩

有 cup 的 bra 4 Q" p- J2 I1 ^. y3 a
就算有外套,( H" \, g% f3 y% w" s& F( D& M
都覺胸前 有凸咗出嚟
& Z% t; `8 i3 {' I3 ~8 G% F1 }
5 N+ e- F0 |9 |: i1 w( t: c$ T[ 本帖最後由 misslady 於 2022-1-21 10:02 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-1-20 16:46 發表   
( K- f5 `5 N7 [% B: A有 cup 的 bra * D0 m% N* c/ q! e1 f8 r
就算有外資,7 f: a9 `' c. f/ \9 `& F
都覺胸前 有凸咗出嚟
3 A2 R* z5 g. i8 f5 x; G) J

! J0 s1 c2 N9 n0 x+ ]( @2 OThats why件外套拉鍊要拉咁高
4 p' Z' f+ N" |, P$ [: U
: A% c$ Y% d1 t: w6 b* N# k1 D4 v. J依家淘寶緊圖中呢款後面有扣,前面有墊的學生Bra,拿走裡頭個胸墊,以後再有機會著出街都安心D,或者屋企裡頭著都無咁礙眼(唔想比老婆以外家人見到)
: f: w0 v% S* G. y/ _# @
, p6 z2 Q7 G! b7 F- S! t" ~/ c[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-1-20 19:00 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!+ d2 a/ u. I6 ^3 `5 `+ i

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-1-20 15:35 發表   
- M8 [2 C* A2 P. @
! E7 @" W, x  u2 w) B% H. X; N0 a  c3 y- B- z
可惜係同老婆及外父外母同住,唔可以比外父外母知我有呢個愛好(雖然老婆知),咁洗衫係外母幫手處理,呢條路已經斷啦,何況我老婆都唔想我著Bra同女底出去,佢雖然知同包容,但始終唔太接受到- G: N; g! R8 C9 g
8 Z. x; v( V9 ]$ @8 k2 t# \: U
我早幾年在外國 ...
8 U% ^$ }1 {$ V$ Z師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下* w3 {1 W% A& `3 [9 `, H
* p6 h5 l* i* K$ D  ~) d3 T

回復 14# Johnlovebra 的帖子

有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去; t/ n5 ?  k: c0 l8 u( v8 |% S
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:46 發表   & `7 W) P/ j6 S! t% F0 m4 r
有cup , 墊 , 鋼線好難著到出街, 除非你cd 出去5 V9 j, D! j6 _5 S2 H0 f" p
所以我通常買無鋼線, 冬天可以落街
) e" }8 P2 V9 J8 r: T. z

( j/ F9 `7 z( n' C3 E* Q: ]2 F- j7 c我同你地有D唔同,我只鍾意學生款Bra同女底,其他就無興趣;著出街就視乎緣分啦,視乎能否夾到天時地利人和啦

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-1-20 22:39 發表   
8 H/ x2 M, N, C; _. ^% {+ [- K3 g) p3 l, M8 c
師兄, 你都好太太都算接受, 我有次同老婆講可唔可以著你d bra 同底, 已經話變態, 所以等老婆同仔女唔響屋企先可以著下
/ p! K9 p$ `  R# a3 K
- L2 i" C. n8 K4 _我第一次同太太講,佢話佢無覺得變態,Instead係覺得奇怪。無覺得變態我已經覺得好好,因為我知道,好似師兄你太太咁,有類似想法的人好多

以前讀書時就經常