嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純約炮 TG group (謝絕7頭)

純約炮 TG group (謝絕7頭)

為咗比一心想約炮的人有個真正的約炮平台,特意開此group。
% r& t9 V! \) {2 r2 ]! j9 q( `0 N) V$ S" }* z
https://t.me/+GselD9MhI_k2NGU1
- Y, N# E: A* f$ j' r# P* r* C4 V5 q
任何類似 Alexia 呢啲7頭,請勿入group
, x. g& e" F$ `3 `2 S$ z: k& s8 e3 c; E. f# O! T5 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

再次強調,呢個係約炮group,要吹水唔該去第二度。

已入 thanks

條 link已過期,請問一下有新的嗎?

錯link?入唔到呀

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2022-3-2 10:40 發表   
% |5 V: ^3 b6 ]錯link?入唔到呀
& y- G7 L5 b9 z, `4 z' s, b, V% X1 W5 P
已更新了,你再試下

都係入唔到

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-28 18:41 發表   5 _4 x6 j- n# i! X
都係入唔到
* A; ^! `" P4 _) n1 l7 V: D& q# O9 k# a' c. u, T! X0 Z
可能係你唔夠硬

有没有伪街群啊

引用:
原帖由 Sunnycd 於 2022-5-29 12:55 發表   
. C$ ?1 f$ E- `' r4 R& R有没有伪街群啊
8 v' M! [6 S! A' e& S; F$ z- k

! T) i6 G2 w. w( q8 w' L請留意標題

回復 9# kinkikeith 的帖子

硬唔硬就要試過先知% p: M3 m2 G5 T  c! p6 ]
3 q$ O# N2 r4 Z" Q" f% ^

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-5-30 16:21 發表   
; n, c3 a( j( f. G( s$ Z! H7 L$ M硬唔硬就要試過先知
; v* R% v! d" c' O: S( h% K4 G
8 U) S! p/ Q9 c7 a
唔止要硬,仲要大支

已經冇左?

入唔倒喎。。。。

入唔到
一個似胖虎的直男卅185cm卅Teddy Boy
TG --->https://t.me/DMJbxox

引用:
原帖由 delhang 於 2022-12-12 15:46 發表   
4 E" `0 D- Y( O, O1 c4 k2 h入唔倒喎。。。。
9 ^. r0 o5 t4 Y6 u5 }) I
, P0 r8 b( a) X/ V) |; T- e
硬咗之後再試下入

之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?

引用:
原帖由 Kelkc 於 2023-1-8 08:55 發表   
' Z3 L2 B9 U( x. {6 Z& |# Q之前join過但係唔小心退左,可以入返嗎?
0 z& [4 Y' J0 ?! W5 v
, x, y0 v1 @$ p; y  ^9 {% Y" W8 V& U唔可以呀

can send me also?