嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦% @! e9 Y" L1 L; `* n

3 \8 X" Q( `% {' G& C6 y7 h今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!
/ C- Q, a+ K) V& W. K* ^
( g2 @# g  ?# ~* m! D3 W7 f* O5 _除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回
+ a7 C9 e& Q5 u! x# x- E- D7 B
2 I, ^- q& ]. s, j是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!  b/ Z3 ~# [% f% e6 Z

3 I: |# c" ?$ m! o期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享  M  q* G) ^) U/ f6 q

1 c/ Y2 E  m0 q1 }[ 本帖最後由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:47 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   
; M9 l  A+ U3 J& _& A4 u; J6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
; Z5 s% w  C) }4 h" n* }. W% S# l1 P4 p: ^& G/ [) H
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊

好好享受下

多謝分享....................

Self Love 屬幼邊 8 s) w1 a* r+ L! J3 m+ `
都幾靚
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

妹妹都是喜歡少女風

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表   , K; V, i3 U# Y& H
妹妹都是喜歡少女風
; N: l2 D" D; ^3 j( `* h. u( Z' ~, b4 Y+ G/ D, ~4 P
我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   
; g0 w2 D; O4 O, Y' f: @1 Q% T
# [# c) p+ [4 O* l( j7 t" O' G; v, U( i# Q1 y4 _- q& E' d4 Q
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
" y2 A, V$ a9 _" A& o: v& i

: A7 Y6 @* x( x" R  l( E好享受。
享受 一分一秒的 CD

可有穿上後的相分享呀

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表   0 s; z% E; r/ Y3 f6 L7 Y
可有穿上後的相分享呀
9 k* R& ?( N% v. U5 y0 j& s
; `4 l" F: \- t8 C不會分享穿上後的相啦

多谢分享喔

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight

不錯!! 不錯!!- D2 r, N5 h! h: I$ y

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
2 {, n% ?! W6 i, n0 S下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
$ [: w1 y1 U$ Z- L0 p

- p$ U& g, b1 D& K4 a% \! e( P/ L要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   6 x  ?2 d9 J7 W$ i8 ?0 h4 M
唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
6 U& G, y7 v' I7 P# \  X
# J( x: f6 Y  h: ?4 X
會有機會的

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   5 Y" V+ G( l. o5 Z$ y
我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
2 ]8 S4 z9 I+ w( R0 i2 m; P
" i# H5 x( }- p  G有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏