嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?) ~# T* l$ @6 q7 g! S$ l# G& T

% X  p% d! r# G$ G) H( ^[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   
5 K/ b2 ^2 @; F: P, E7 i2 G1 U全都穿得下嗎 想看穿上的照片
# d4 ?' p# f* y有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
6 M* p3 F* R) |, h) ]% y如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   " N& q( h4 S' [6 N+ v
哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
5 I3 r* N' p7 _( g) k如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
$ L2 b: i- {& `1 |, C2 W5 Y我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
0 `6 E" `# H" \2 k. u; X8 |) _有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
# K" D6 x" s0 i: F0 [6 X想看穿上的照片......3 E& @9 E4 l3 I' c1 k: Z1 R

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   * _8 s$ t/ B* I: B3 W- i$ q; U
第一張藍色呔個件係CC?
2 Z% `2 m5 P7 O
係呀、都係我超鍾意嘅一條  q2 V+ v5 b' P0 I
8 M' q9 l& W+ R5 l

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   : W* ]. I! [5 X  ?9 L# G

! w  p/ C4 ~, z! b0 i  c' K係呀、都係我超鍾意一條
2 n: p5 d0 X/ H2 R+ N  X- Q
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服7 V4 N. N: G6 r# V! l5 v! N
/ J/ ~, Q1 x7 w- V6 ~! C

( Y+ W3 [: d: L[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-7 22:39 編輯 ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   - v+ `: q/ ~2 `

! c1 j+ @* S$ g4 W7 m+ o我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
- N( H4 i  M* X6 L: ?/ M" p* P) k
) E6 A+ \5 D: }# B5 k2 V全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
% f* l" f# A) L5 \: G0 y0 n, A, j* J3 r. h8 o" ^

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
" M5 _9 @0 J( I' w  F8 M% H* U2 P! J, \+ b0 q
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
2 Y( n: n1 k: i0 M- T7 T& m全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋7 m/ E8 F  M7 \8 I9 ?7 t7 F
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   * q) s" |" _/ n: A( j9 p4 ]* K

+ ^8 ^" |1 i# Q7 `/ H全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋5 w, y& U, \" d0 f, ], O
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
* ^+ N6 `. W' D4 ]; ?
/ {. K9 H: e/ a) M( e% m點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   6 W# ?: a, o7 S, g% G# O

9 I* {: t: ]# m% m) ]5 P7 l7 O  [$ J5 F  c9 S' I
點解咁鍾意呢間?
6 ]; ^' @/ y' `1 ^8 f* N因為多fd讀呢間

都幾多5 h: v0 `1 k9 Z* ^# t1 o
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   ' s; i4 R' V6 P
3 e, w+ }' y% V9 E9 m
因為多fd讀呢間
5 n( d7 Y8 H( h: [3 a0 z* n
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   
* _( k; N4 z/ i2 D+ T: w# W! a9 {' J6 Y
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
! d9 T; S7 Y& @8 D
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
9 k! c% G: c' T( X
$ Y1 K+ @9 H, }[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-8 23:32 編輯 ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   
/ B% c3 l5 F3 B4 D8 @1 B2 C- n- h/ F; ?! f& L2 s5 N
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
4 V( t/ a9 d" p/ y
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺