嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?
% ]0 @2 H$ H# @! Z
) @# w) h& z. Z5 O: F7 p0 h7 s) y4 z[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   & V: t, l' U5 R4 B# C* o' w
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
6 V' F. P- T$ M, d' j5 k有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
0 T# z, J  k% C7 Q  c; C如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
, r3 ?9 M9 y8 A' E9 Y$ q% d哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -! U# `5 r2 f3 c* k( R7 h
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
; f9 ]6 P8 z( n7 e+ ?& u/ t
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人- ?* W$ W+ B: m( F9 o2 H
有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
6 L- u& ~' K/ P2 O+ m- R5 Y& r想看穿上的照片......
3 i+ b+ O) _! O, s

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   " \; \( I* y) b, T; u! E0 n1 a
第一張藍色呔個件係CC?
6 N) z- R# z" K, r2 n) O4 p8 E2 ^
係呀、都係我超鍾意嘅一條9 z0 t  j3 q/ Z5 B

4 I' Q& W9 ~* U. P5 t: Q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-7 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   * {9 ?6 C8 g1 e2 O. _, R4 D) N
! {6 i, o# S+ V0 y( V
係呀、都係我超鍾意一條
- K" ]5 b8 T: ^2 K* d
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服' L8 m' l4 r; S$ T, g8 Q5 U- w2 `

8 [8 ]7 o$ G/ e( s: W6 b$ z% P* j  _2 b- |( Y/ Y* p

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   
0 i' A  S) @, y) e& P9 w* [  A& b% C8 O- w0 [& a
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
+ S6 l( ?+ b- l- g: I1 {4 r
* B( j: ~- g3 G: _. x: r" L& z$ q全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?* W0 q% [/ a% b' F2 G7 f
# _+ w) l' g) ?6 E/ P* t

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
7 ^8 h8 y& ]8 E' p+ m- L5 H/ d; A6 T0 r/ r( o3 T; c9 K
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
+ F: b* a) b+ I, A/ ^; k全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
1 e- U9 A! C& ]* C5 A以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
: q: o2 Q/ D, W0 T) a; ^
: o0 W5 F( q  i8 _, a* R全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
% i9 \( ?+ R. X: H, |: l# b以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
: }/ J2 H7 w1 F1 r
: d* v1 B: _* C! v" ?' t& H$ r點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
1 f, I5 E) u% c, j1 [: \, c4 h/ [) {7 I! A
4 u5 P$ y+ I7 L' T" q5 a4 t. [: G
點解咁鍾意呢間?
: |, ^: b1 i# E7 \因為多fd讀呢間

都幾多
+ }  l4 {2 ~2 h& z2 _- C! _(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表     V3 _* r3 f$ w' u

( V- f# L- g6 q. ^. T0 `) G因為多fd讀呢間
, f% v: b0 d( k
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   
. o3 M: K7 N$ I* x! Q7 J) T2 E
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
1 L: W1 ]2 M( k  m6 T$ T7 ?
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服! o' l7 `: b- w- F
1 F* v- S* A4 D! J/ ]

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   
! D2 O$ d- K" u8 V7 t" o/ s( z% d* v7 w
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
7 [: n  j5 M! }' Y# k
但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺