嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?+ v: b0 T( i4 L5 I& h) K& h3 T
$ y! @# B# p9 @$ S, l- w/ U. G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   6 n4 O* }8 s  f$ ~+ N
全都穿得下嗎 想看穿上的照片
  ?7 k: e4 P% w: X有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
, U. M$ P6 d  c) \, F: y9 G如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
0 g9 D5 e$ F9 b* e8 r哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -! N8 K% A/ A4 r0 n) o1 R/ f  u# O
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
% X5 `( E+ f, o$ |
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
5 H3 L" n: K0 K7 U. E2 l有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!, `7 F. J* ~0 l, E
想看穿上的照片......
8 X+ Z! g6 B- N% h' K! S; j2 Z5 B; h

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   6 O" B% q0 N6 h) I4 W
第一張藍色呔個件係CC?
0 _; L, h+ d- C9 H係呀、都係我超鍾意嘅一條
4 P$ z* B. S: T
2 C: Y, P9 V: V8 q* J* r[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-7 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
8 |" s7 h  r+ D) v# U* ^" U8 B' M9 f+ h
係呀、都係我超鍾意一條
% _- h( m6 n5 c5 M; _& l. Q4 Z我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
/ u* c& ^& i% \* i  f$ M5 {, v; L9 O2 C  n

) e+ J0 j4 e7 E' v# h# u[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-7 22:39 編輯 ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   
' H6 i/ p+ G) g/ I' t' m7 Y; p2 z3 K7 i1 c0 @  c& q
我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
6 q1 c  ~  a, o6 h1 ~9 Y
5 _+ \8 t0 W, `! `' ~8 L6 V0 C. C全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
! c! U' _7 x! g" Q$ |7 J$ Q* l1 P0 ~  E4 j2 d+ _+ d% I

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
9 ?- W- b% y* H" h* F* n8 \/ c3 x: k3 c
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
: V/ d5 x* C$ r5 {! h
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
7 m* t% _0 v4 U以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
1 W# G1 Q# [7 S' q4 O& w3 j- ^3 }% N$ R* Z# B' a9 J/ w
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
( Y8 W5 w( z& ~! G以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
+ G1 ^( E, f# O. p! Z$ ]
& U2 E8 g/ @% M( B! d
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
1 T5 F9 ^  r1 r% A
0 c2 F1 o& @/ u4 B5 g! b7 }0 {# _7 H
2 M; C( h$ c, ^  a7 |點解咁鍾意呢間?
0 C1 o$ Z* e* Z6 O, Z5 w; O# K% s
因為多fd讀呢間

都幾多
6 @" K+ j, F( E7 a(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   
/ M% l1 }: [  ~+ Y& c$ W" m  g( t' d. g
因為多fd讀呢間
# r$ b8 ?  L; p2 j多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   8 D0 A! M6 y; o8 c* T, |
8 m0 A/ k7 U$ p# g4 w" i7 E$ ^
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
7 k% ]. ~, A" M我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服# L# E7 |9 f, r  U  D) U( W. B
$ G7 r+ d3 q" O( {6 v+ L, l

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   
1 r# n: b' H6 S, ]+ C$ {6 i: r4 e; R! J2 d- R6 F
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
3 }" L$ {& f/ {1 i8 J$ A但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺