嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?9 q1 }; ]+ q& U# l. f9 t

2 Z9 c4 L! t3 l' c/ }[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-12 21:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   
! |6 n2 q$ u' p6 T6 p全都穿得下嗎 想看穿上的照片
0 d1 q3 O& Y- N. {  g( L有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -7 `/ b- U" X& U5 f; L
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
$ P) `/ L+ K% _+ u/ _/ \% {. y哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
5 y% l) m$ S2 p) {( z7 b& `如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
# k4 K: q8 O: @
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人
: u2 ^, u% O4 p- Q3 s( b有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
9 |4 x/ y) g/ z想看穿上的照片......
3 y8 h! O* J0 x& [: x& b

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   9 d+ C. r1 z8 T$ P0 I' _
第一張藍色呔個件係CC?
3 v4 C- m1 {8 t# D: v7 k
係呀、都係我超鍾意嘅一條
( b: Q  a" M8 P& i4 V: E# _8 I! v) Z# Q: ]% M8 }

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   
4 G: |/ \- J1 o  U$ ^9 v- \! K  \- K4 t6 ]' @
係呀、都係我超鍾意一條
" K, X' {% w; `+ Y+ w我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
# G  N: q$ @* {. B
& y, \8 A+ K. a6 Q  t
5 H8 a4 f+ t, y' L8 G[ 本帖最後由 KT4135 於 2022-2-7 22:39 編輯 ]

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   - Q( R( F2 l5 h  Y6 p* F

, D2 x9 C1 Q' c6 e我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服8 F! w/ _1 B$ Y, i$ x% d8 j
" U6 X. q( }- M3 W) N7 o8 l
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
' \' G7 K" X/ T! `3 P! _1 m" q. D$ ?+ H1 M( U" s

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   
) B1 @( b- E  }  ^* n7 d8 _4 P8 e4 M
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
% e% W: T8 ~4 V% p全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
5 K6 W' h- |5 H3 D" ^以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   / ]" a9 u7 k$ ~3 }; f

/ t9 r9 j% e" v8 {6 Z% B全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋8 s5 k# k0 |/ w1 @# c! w1 Y1 w
以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
5 }3 U! J- u" \* R# L1 I- e0 Q  d2 [/ h7 s$ u5 N" L) j) D  X
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   
) H1 Q" H& u- ]/ d% f1 c
( d, ^/ a/ q! E
0 J3 T3 `% A& \, x) a% @點解咁鍾意呢間?
5 m9 e+ E8 ^& e+ X4 P1 c1 B
因為多fd讀呢間

都幾多0 g% `8 }9 \9 n% i' w! E
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   + O; X, J( g8 }- @+ v( X1 ^

- |+ N( R& ]8 |  B0 b( i因為多fd讀呢間
/ w: H: r9 [$ e% u' ^% m* \多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   5 y2 ?  n, s# A* f; `) \5 X
/ r+ y3 ~/ l1 W) u
多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
% p7 U3 ^9 L' u0 X我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
8 P8 x1 \/ ?& @1 J$ e! X8 S7 H! N7 W, N: l  {" i

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   ) ?; l; e/ y: m0 l

4 b; i" E* k1 b4 i. j# Z  c# G7 j  t, E我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
/ I5 E, k7 L* j" q但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺