嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的珍藏校裙

我的珍藏校裙

今日想同大家分享下我部分珍藏嘅校服裙、唔知大家有冇同樣收藏?8 t5 _2 e, }1 \
# Q" j5 z/ J& {" n4 k- G( m* ^
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

全都穿得下嗎 想看穿上的照片

引用:
原帖由 vicky_lin 於 2022-2-7 13:49 發表   
5 f6 u0 @5 j2 u5 {6 h全都穿得下嗎 想看穿上的照片
2 k: j+ |& X% c5 X3 G有啲著到、有啲著唔到、要等屋企冇人先試吓影

厲害...................

堅呀

哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -
) [; w* m5 w# W( O: I# h' O如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-7 17:14 發表   
9 E$ f3 \7 D: \, V1 E$ E3 N1 [9 L哈哈 買佐那麼多 遲早比人發現,出櫃吧啦 兄弟 - -. O* p- a3 I2 j% P8 }/ Y$ Z
如果你係自己買我覺得你應該一定有經驗,如果你次次都係找代買,我就見意你不要再找代買因為長遠會影響到社區...
! _1 W$ D& k9 X- R' Q+ I& w. {
我全部都係自己買、我買都係二手、基本上愈舊愈好、如果著唔到嗰啲可以打J用、又有學生妹原味🤤

第一張藍色呔個件係CC?

好羨慕可以穿這些衣服上學的人3 x& S- b4 a9 i. Y; Z/ m
有些連身裙好可愛

不錯!! 不錯!!
9 ]6 E4 H5 q0 D! o3 Y6 U6 j( u7 [  K想看穿上的照片......* ^! d. ?! k% t9 v" w1 A3 n" b

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-7 19:21 發表   7 F# \; {- j6 o' q' J0 Q! {) h7 v" g
第一張藍色呔個件係CC?
2 _. u0 A. E5 h% Q係呀、都係我超鍾意嘅一條% Y8 H+ S) d0 f1 w; p

) F$ `1 \3 M2 n( G[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-7 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-7 22:18 發表   ) q" K- ?* q/ h  [: s
$ B" c. ?! f! \/ Y
係呀、都係我超鍾意一條
% M8 X+ |& v+ z8 N7 j1 z* R3 A我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服* N0 y4 a5 n* W5 P% |

9 X/ p0 S3 y3 g% U6 B, E- k  m& m+ U4 ?7 v: j* D

[quote]原帖由 KT4135 於 2022-2-7 22:36 發表   ) n4 T  C, H" q/ t8 R& m1 U8 f+ [

. E9 f5 O* X, E* a  j2 s5 Q我最鐘意CC,買齊曬佢所有校服
$ c: B' Q) X0 |* e7 E6 g8 a  g& Z) y; I9 b5 `3 `: [
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?4 W) B1 L6 S7 c) |

& \! G4 c, _6 @: Y1 Z[ 本帖最後由 mimiwong 於 2022-2-8 06:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 00:29 發表   1 c) ~3 ?0 D7 m, a$ y" B, Q
, I4 ^/ t% \6 Z8 n+ y
全部都係全新? 有冇著過或者J過?有冇第二間?
% t- o' W" ^$ j0 e5 M0 \
全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
. O/ l" W9 K3 p3 P' |以前有其他學校,但係賣曬黎買CC

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 00:57 發表   
; {# Y+ R' ?* s! T- ?. _4 a" f& t
3 D$ L+ g* y" j, C/ {全部一手,買左兩條夏裙,其中一條著,另外一條無拆袋
& j$ h1 Y' ~+ g- y( X5 {6 a9 Y, X. z以前有其他學校,但係賣曬黎買CC
% ^* b7 q7 `# ?9 P: N7 g2 T; g* V
; L# c# [# c2 |+ T* y: T
點解咁鍾意呢間?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 06:18 發表   2 O* e$ E' d2 w0 C) D+ v
: `" z9 N! l# `  M4 C! G

& a" i) x5 {5 [/ N; {* n* I點解咁鍾意呢間?
" H8 G$ K6 ]' F$ @* m! R) w因為多fd讀呢間

都幾多
9 [$ y8 p/ T* S: R(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 12:10 發表   # M- M, p3 `' F% o4 m9 n
% M2 c9 V4 |# q* v  R
因為多fd讀呢間
% C' Q+ t3 \3 u! H: L7 T( `多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者攞咪可以?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-2-8 19:07 發表   8 c3 v. N. ^+ D

: e' w1 {7 R$ e( B  |5 ]多frd讀使乜去買? 問佢哋借或者咪可以?
! a* z, N* a0 F
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服4 \& Z, O* w3 [
4 C9 X3 g! R+ Y

引用:
原帖由 KT4135 於 2022-2-8 23:29 發表   * r" ^, p  s: ~3 n# `: T) d* B8 d, l( h
  y" t: L7 t& P
我對二手無興趣,又吾岩size,加埋佢地未畢業,無理由羅佢地d校服
+ \  R/ o! E# r8 l+ h6 c& A( y但係我覺得著耐咗先有真正校園味、啲裙每日包著妹妹身體、可能會著好多年、新嘅完全冇呢啲感覺