嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,& Z: T: s' z# r( b$ R- Z& Z
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
- ]0 b; D6 Q$ F. W) P之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,) [% X3 P3 I& t# s% y
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,9 \6 b, b" i  b$ Q% L( ~
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
2 R/ U- U; {# C2 R, }* y6 X現在黐得很實,很難撕離0 ]* m) ?! W% m
而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,+ Y0 A. D& X7 F' n+ a7 [
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,
. }$ S% |; N( e近花了30分鐘,過程非常痛苦
7 ~6 S  o; {% e+ V% ]0 _( C) b9 o( c& u# \% p4 u: L
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
4 p* ^2 ~& @# [$ y- r8 W/ W  a' ?小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!
( }; X  `; a0 ~9 b  H. mJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............
3 d: y+ A% J7 }3 }" c% a% _7 O1 F2 i2 Z4 W
你女友有無咁講..............?+ ~5 [* n5 U# b/ }+ c

; f* A$ X8 S, _$ `5 Y6 X# _: K9 r[ 本帖最後由 SweetDreamer 於 2022-4-21 11:31 編輯 ]

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   
4 O6 C  \; E; T7 I% r看來女友開始玩SM了
* d' L2 F! O. ?" E. X小心返唔到轉頭
& v4 [. m6 u, _) D. K+ G" _
其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   , Y9 T$ ^4 L' e7 @7 ]
wow! 請樓主真是要小心呀!
2 g' t3 l$ S+ N; V2 r# ?( h! HJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
, Q! j/ ~2 h; I2 [" l! M/ ]3 A
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   
0 x# U0 ~. U# D" s9 [, c, ~可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
; J0 K3 h1 l( |* t# S+ W. S
很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
% w, O( g& h* v5 Z8 f看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
6 a. T, \; C8 S# S1 q其實所有校服都是我的,共40多件
+ n. B0 B6 d* N1 \/ d# Y今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
. r+ j+ `+ [6 q0 Y好似好好玩咁噃.............: x4 Q7 Z  L& b. t

2 Y/ l  r/ }7 X4 N( f+ O- V你女友有就咁講..............?
- U/ y2 K, m! v* |3 N
真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   
4 c( N" b% s' d與女友交換校服著,我著校裙,. @' ]2 c# o( p: s# p8 @; P
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,% O1 R7 i9 t1 D
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
& H% q6 L; C. {, G3 \" ?* C之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
; b7 h3 X, [, ?: x9 @# C1 s, B將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
/ j5 C9 ~  B' T/ @. I. V現在黐得很 ...
* @* f& I+ ^5 I
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   - l' Z# {  f% c1 Q

8 @: e! I% D- z& s: m大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
* F0 P# w1 o4 _5 l' L3 p
佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   / ^6 J' W% c  [, J- F" v
2 Q" b& @( Z! v( j4 ^) Y$ f
佢不喜歡含
6 _; _$ E/ Y( X" M# a! }唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   
; j3 U0 M4 r  k: o2 j% J& Q6 y7 z! ]- }5 v4 U+ u! k. h
唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
; }5 e6 X9 W! J& `咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
9 L* ~6 q( k+ V1 k
件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過