嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,
2 R- k, X+ f# P/ r' e! I# _她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,1 H7 O. |1 t* V
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,1 @4 a  j% U& h( b( H# `- X
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,- w8 c" ~! Z6 a2 t1 H/ D. Y
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
% B, z, V( S; J現在黐得很實,很難撕離
- T$ T3 ^( w3 y& J! p2 [1 }而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,% w# l2 q2 ^: x4 [1 `1 I) x5 ^
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,
1 z9 ?  S+ D5 Q. r2 S4 p" M6 e近花了30分鐘,過程非常痛苦
/ O- U6 L: R; G7 E% ]' {  o7 R4 E. q+ ]9 I: C: c
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了; J  h0 n$ S' }# ]
小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!% v% Q2 c8 H# l) t& O/ p
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............9 {+ F8 C: C4 l! Z- ]% g

) g2 f4 d% Y9 r3 }( ]  h; T1 t( F你女友有無咁講..............?
6 j9 G/ O! g" Q; C
& T% A  i; A; p% a. t[ 本帖最後由 SweetDreamer 於 2022-4-21 11:31 編輯 ]

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   2 b0 `9 p, B  Q- n' x: r
看來女友開始玩SM了4 n1 q4 E( A3 d7 Z2 r# r3 ~) t
小心返唔到轉頭
3 g/ ~8 h7 z3 I0 [% E9 b
其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   
2 O+ B# p# m+ Y: _8 Rwow! 請樓主真是要小心呀!
5 B, ~$ Q$ V0 B& z) UJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
" x0 j0 z7 D. o' r0 [1 }/ ^我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   - ]! M, d7 g% R0 x! `
可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
. N1 o1 O& ?: N/ I" R: s9 z很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
9 [& n; E- C6 }0 W* i' z8 E看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
5 x2 T! `" u( \2 |7 {; S* L2 ?; y6 @
其實所有校服都是我的,共40多件
( k( x( o, U5 ~今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
& v3 Z. ^# I8 x$ {好似好好玩咁噃............./ X: T" {/ N) O2 O- y( {, U! ]
* G2 ^1 N5 b! y% p: `9 G7 D6 J1 o
你女友有就咁講..............?
* m1 i: b5 x' \) h/ p4 w真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   4 B# z1 B! k4 O; @2 r
與女友交換校服著,我著校裙,( |3 W* l6 S9 p$ l* @! u' |
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,; U' L5 W9 o/ v
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
( _2 O4 I: b7 t; ~! C: j之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,9 h6 Z& L  P# k  o' S/ O: n
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
7 |, X) X. m2 B% M5 u2 H' Y: J/ u現在黐得很 ...
1 X! S" ^5 P/ X5 v$ ^' [
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   1 B1 v! a, b$ L; x; U
* N( M( p% u4 m: Q( L
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
7 Y4 o4 W) o& {佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   
$ ^$ m4 n9 X4 J- x; s% _3 W, x  i- m6 \) b
佢不喜歡含
  i: P" }3 y1 N5 u  o+ D0 Y) y" u唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   + a1 W/ ^. ^# L/ H7 S- ~
4 a; y: L! _4 @$ W" s" S
唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   * \0 v, |9 p3 h! F! P
咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
7 I  e3 h  `$ ~) |' P) \7 K" b件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過