嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,
7 T" g2 _. D3 H* {* e' D- V" g  {她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,$ m+ J0 d* K4 n+ h
之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,6 Q0 O% y2 M; f* G. y' |4 e5 B
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,& @2 Q, Y: I* l& {
將超能膠塗上包住我JJ的校服上,. X& @) n9 i6 V* j% f# H
現在黐得很實,很難撕離* f. i9 m5 C/ E2 ^$ j
而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,3 q' j6 F. O$ h% V
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,
' j; I& e% T) {4 s& b近花了30分鐘,過程非常痛苦! t( B6 n) t9 v% j( P
9 j) O  T1 t7 ?0 f; L( w1 h0 A
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了
& [/ o0 i4 M5 G% z% l小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!3 {8 p6 \  R9 ~2 H
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............
5 q# X. v- r% B8 U# ^8 v! ]) j
! g( Q# j+ R& e, p. S+ p你女友有無咁講..............?
7 h* B% u# \( _8 H* l2 w2 D
+ {! j' A5 q! i2 l1 v4 s( M2 O  [2 \[ 本帖最後由 SweetDreamer 於 2022-4-21 11:31 編輯 ]

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   
4 [2 m0 Y8 Q& v7 d看來女友開始玩SM了5 y5 [: E. t. D# |. O( S9 x. X3 d) Z
小心返唔到轉頭
* R2 F& g0 ~8 @" M
其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   
5 D$ L% u; {1 o. p& Q  hwow! 請樓主真是要小心呀!' C/ v, L; A+ U/ f# K6 s
JJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
3 u$ l( Z% n5 A2 E
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   ; k5 ~: H9 s# ?' J( m5 @* ?
可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
  }( z0 J, f: E
很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
( v7 Q: m: X3 ~- W: [6 R5 Q看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
) ]9 V4 U: }0 a4 q" e# V/ `5 b" M; {其實所有校服都是我的,共40多件! O7 a# T! L1 M1 f2 y# J) V( X
今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
  n' y) C; \  O8 ^4 V. r/ ~好似好好玩咁噃.............
! r  U9 \3 ~" C+ W/ s; w6 J$ G' S5 V' c! H% q$ M5 V
你女友有就咁講..............?
9 e0 V- M% G0 h/ p
真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   - Z2 t8 x+ I4 p) I
與女友交換校服著,我著校裙,% X, q" B) q8 ^. k
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
) |* [  G. G( E* U, H之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,8 }2 }: o% i- e8 v9 G2 R
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
. \/ U( P! ~5 h/ ^' H) k將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
: {! c7 L9 Y! z$ }2 Z1 x現在黐得很 ...
( B: N+ R( M( X0 R. E! b- Q大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   
. g: o3 Q/ V- \) `( Y' d
, f4 N4 a) N1 M# j% X大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
0 U: n4 s7 L8 k. ]0 q! G佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   
4 ?) c8 p" l8 c' d8 s, R* l, a" `' q$ G. R, F3 F+ `8 X
佢不喜歡含
' p) R, J4 b9 Y/ X5 Y7 s: a
唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   7 D( W: ?) {, G/ R$ @! l$ i

. ]6 A2 Q$ P0 T3 e9 B. u2 \- a8 a唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
# [* E0 P, j0 Q" C. R8 H咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
' M3 z1 Z/ I, i' }( H+ y/ v* P
件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過