嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。& L  |2 Z9 O1 q9 X; S2 n, j9 d) C, i) w
即刻去左買晒兩款。. @) y* H- x2 c$ a; o  |; q% J
個人評測:
# X# m8 M2 n* c0 o1 n( w7 k) t
* k1 F$ K1 `6 w% j4 O/ ]: E/ z% m  G' \! ?5 v
Yes, 係似比較薄不怕露邊,$ p$ L( u: p" K! {; J2 u
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
" b: L. Q: f9 y$ L個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
: q# H3 q( s2 g6 x. C+ j* p
5 d5 R: x9 `7 ^- O& n2 j不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。# ~/ G8 L# [$ T9 o( k
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。% c( P+ N5 m  c0 q6 a
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
6 g4 \+ O  }1 O/ K# u2 x9 P) Z: ~9 d2 O' |" A2 Q/ u9 U! ~; y
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!9 Q7 Z2 l+ {* @, `

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
' Y. R+ @- m& X/ D6 R5 n* v* n可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   ! Q3 X( i7 w( c2 L0 q+ L+ g8 o% s
我有穿其他品牌
* h) ?6 K2 I/ m6 L6 c
+ s0 h! D9 K+ H可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   * B) [* j" m- q
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
" K1 Q5 {5 `: K/ N: W即刻去左買晒兩款。
) L- X1 ?' H. Z# `1 |/ C個人評測:2 J5 f4 g) N) _7 D/ D( t% Z

7 P: ^5 g9 j! e! i
4 A3 `& z* ^" O) m3 N1 j; sYes, 係似比較薄不怕露邊,
3 P1 @1 o- F/ A5 ~! X% k$ S$ |但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
6 ^% D- `- P# w" i" ?

, o1 D# ]' O" Z; v, d( _我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明, Z7 e7 ?, ~% H1 ]: K6 r

0 _# }" d- A: Z" ?5 n% t$ m( V如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
2 \4 \: \% }) V) k! ]# n) u' [8 {$ T4 E$ k+ p: H+ i

3 X' \: K6 x1 N) f8 j3 e, }3 l可以介紹一下嗎
  W6 E4 j6 E" _! n
  k1 M* o6 y9 m9 l9 Q7 x我多穿什品牌! O1 Q* ^! |; h6 X
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
# Z9 x0 I- o( y兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
' i6 q5 e0 ]% D; J# {

# ?( p- F3 `# @* o唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝8 H9 c8 J" U( r5 L
+ Z/ ^  p( d1 V: S

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   % P- t6 X( {3 _2 h
4 r( J+ L  k5 C+ `+ }
. I1 h0 k1 f* B1 e3 ~
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
5 ?+ }' F$ }  n6 Y/ J4 f' v0 c3011328 ]3 u9 X, N6 _8 z- S6 b/ p
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
. r  U# J( Q1 J* z: K( {1 t" P) M% T$ }6 E
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
- U" P& p  p0 D* }$ I: f3 e. e1 |: q* w
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
7 s1 b% q, E0 P, Z+ `! w; l: [但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的