嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
; {. _1 a& P7 C7 D即刻去左買晒兩款。  I0 ~5 i2 O" S/ {# `+ O6 \- i
個人評測:& v5 b) }0 n! V6 |' y
+ S. F8 W$ T2 v$ H
- j# U7 k! M4 a# l: Z& s9 i
Yes, 係似比較薄不怕露邊,- x) i/ \. `! Q: H' q, _+ Z2 f
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
2 t  {( b$ @: e' U$ f- p6 f# _個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
; I( g( `- h5 O( N4 Z2 |8 e) E# V
7 |* K; Q9 `' U1 S' Y: B% t- f不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
' y+ _& S$ Y4 e. v如果你主要用黎收腩,效果就好一般。: {& A2 ?6 A1 i7 A0 k
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
9 {3 F5 f! ^' @! H7 ]( d- [; j" v2 l0 f' `0 ]$ `4 K9 Y! U% _9 s
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
: T0 f) \8 {1 C* |0 k: r# }. \

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!7 w/ k- V$ s. d# a9 P8 K( U
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   3 x" J" T6 h- m- U% A
我有穿其他品牌
' `, k( V' u2 r- }: I, D4 f4 H4 a0 Y9 K4 _) W2 Z3 f; f0 i" |
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   ) _1 }6 h  u7 X
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。" k2 e, I: n- c9 v' s7 Q
即刻去左買晒兩款。
: y, o1 Z& z  q個人評測:( b% {8 ?9 R( ~0 s$ S
: z& q( `* ~# Q) N  [: f
: C6 }9 T, K( c2 J4 W* g% Y6 i2 m
Yes, 係似比較薄不怕露邊,7 e0 v) m. z" p
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
1 G" k% ]; X! ]* b) E7 Y
8 U, X& d8 v( S$ I1 S" p
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
& F& Y: U% T0 \4 \6 x9 B5 R2 ^; A: E6 Y
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   # j) I) K( j" r1 M9 m. l, o
! O3 `' }/ T  @( w/ e

7 M- O4 t; s! E( w' @可以介紹一下嗎
2 X+ W! x  W2 P% |1 v
  U* ^( l2 Z' P% |8 P; P: w- n2 ~: k7 {我多穿什品牌
2 l* ^4 o7 P5 u2 h+ q. c5 J% Y. U少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
! q6 t+ a0 h$ p2 ?1 S6 {兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
( c8 ^. c3 [, H, L7 p
5 z; {) R7 x7 X/ Q- T
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝" J7 W3 w( e- a3 {6 Y

7 R, f# ~5 ~+ t  s7 ^& L. q* c6 T

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
, O$ u3 o4 p* A; n" l
' `" d* n4 [, B7 @1 \" W. A2 B4 X. i8 r3 K
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明! r) L/ e( M# ^, U1 Q0 Q' P
3011325 K9 f2 n, B$ H/ ^7 I
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
# G, |' e1 n1 h) t1 }2 t# t" R4 q7 s1 N9 l2 m# q9 J; ]  J0 U
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
5 I* d; T7 E# F3 b4 ?+ X; |" l' t, s6 o& ]9 }0 x0 [
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!" f  s8 _1 K, \
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的