嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。! l3 ^) d5 |' J0 N, ^% k6 f
即刻去左買晒兩款。
$ s) y3 z' d; c/ n個人評測:
. Y* V# i' a: x6 T. d. f2 ~/ H3 x+ b1 S- e# {  H* Y

& [  r8 e7 f, W: W3 fYes, 係似比較薄不怕露邊,
  C5 P" ]. \! `: T但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
5 X# W" W; R# ~5 }; _個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。. r: t, r( j7 M& {6 L

$ d4 L* c0 G- b8 ~$ a0 Y不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。, y$ c1 }7 m7 M7 H* H9 v
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
$ h+ @  j5 F" x) E9 Q" V- H1 B但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)& {- m; c* L; n# L
* p9 A6 \# Q% u  @2 k4 F
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!+ ~! z: \5 H& j" j3 E  }

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
9 `- g/ _% |7 t3 ~' S可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   9 I" |- @2 P* F+ Z; i+ {
我有穿其他品牌
/ @5 F- K/ m4 P1 ~4 I
" q" V- F* C8 c0 E4 T8 u可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
0 g" l& l# Z: E1 r7 C睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
  V; q) R& H* R& y即刻去左買晒兩款。/ }* P1 g! j" \5 l4 M
個人評測:& t1 k) [" N. N, @# u1 v

) S0 G( ~& q% L( w* t
# E) ?$ s: n" ^6 eYes, 係似比較薄不怕露邊,
9 F% E( A6 G, t但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
6 _2 `( [  ?8 ]
" P% L8 |8 h- w$ r
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明& t% D9 w, Y3 x! a( c

/ S6 \! B7 }+ L. a9 Q8 R6 D如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   7 [# V. p9 B5 ]( h, y
) h- U# ^* N1 V1 v
' D  t: ?3 M+ [, q9 Z7 S) }; R! i
可以介紹一下嗎
  j/ [& f* s$ w7 V
5 s4 f) E) n' ~3 \4 ~我多穿什品牌
0 r! ]1 e5 i! w# M3 S, X3 _* \7 _少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   & Y+ e. P# E" h2 p; x
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
# {; j/ S; L: R( u: H
3 V- a$ P$ Z5 i3 x唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
: J1 d. z. r$ I) l: {
; k+ E: @- `$ _! L

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
4 [/ o! b+ E4 p, ~0 V! m. C2 m0 ^3 V5 z- v

+ j7 t; Z) o/ i我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明. r3 b/ ?+ r4 D/ L/ a
5 W2 K7 N( Y) r. h; b) D! T! F如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
  o2 i/ _9 u) P) F" h' R" o2 E2 d! k( n( U1 G0 {* J2 M
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。; [0 ~& A% |, l1 t- k

- Z: `( j" L/ f5 A" O* k: @" O8 s我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
4 `6 B: {% a- i# _6 w% D% y: B但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的