嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。* S( y7 w# _2 r( H  S# v
即刻去左買晒兩款。, v+ S# |0 _% ?9 T6 E
個人評測:& c  B8 d: E: P* Q
. I7 i7 P' o& x6 Y4 q2 ~- a

& {1 l; M& ]: j/ y# z! ~& e$ v, XYes, 係似比較薄不怕露邊,% K: Y  a! t2 y8 z9 G) ^1 F- s
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。9 A1 D0 U: s4 V# T: L
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。6 d& b3 y# }+ ?! Z: k' I
) o" `) R) f! L9 r" ~
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。2 M. P! K9 x1 [  k4 I
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。* T/ B- G4 l4 H0 v
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
$ ^6 B, ?3 J2 O, m6 X& c+ L# A( K7 [3 O5 e) ~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!3 F8 Q" w. @' L% `# H7 w

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!1 _' x; ?6 e9 m2 _7 k, H& F
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   3 X5 \  \' j* c( g" Y. ]
我有穿其他品牌
, l% L: G3 f' m2 n* G6 a
0 V+ s0 o) }0 j/ E9 Y9 _3 o7 V可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   ( K3 B, S5 i0 K
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。& b' y+ ]* M/ j- X& a1 c
即刻去左買晒兩款。4 M: p  O5 g0 x6 E& [$ f' @8 V% Q
個人評測:
7 s2 `3 S; q, _* d1 p' G; W0 }$ x% Y$ R5 m
2 v8 ^/ J* v/ V! I
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
6 ]+ q5 d1 C2 \9 F' u0 y  m' x但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
! f5 e& H7 ?5 q3 D4 G2 ~3 y* i

. Q' m* P# O% y. d( r我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明1 y; o3 b8 r, A/ a, ?
# c! V! `& A5 M4 f  {
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   / M9 q$ S7 T! ?! }

& p3 O; Y, w  A; I  Y( L( T. J1 F0 B
可以介紹一下嗎
4 L2 r, h4 g- x' P% K
% r* i" |9 G# Q# h7 N, b) U
我多穿什品牌. S. T4 [" B2 u% k. P! I/ O
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
" P! G( ]: [4 _3 C$ f2 B兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
3 Q3 d  [5 l4 H2 o
5 T2 |) p- I) E1 O# u# g
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
8 r4 u/ b! F* }' d9 f' K: e
3 O! A8 B  j% J. M3 v0 W

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   2 t9 }+ ]9 ]: O2 F" K

! h- e( O* p. f. I4 L4 ^
$ J2 f: z# P8 F, Y3 G7 m6 \6 }% E1 @7 P我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
4 b. Q, i9 q+ C4 O6 D301132
5 v: P- L  r/ B! m5 r; A: M4 Z1 V如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
8 U# X, H! ^9 M* [. @8 W, E4 @

* x* V2 n% i2 [- C5 J5 h; M我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。# B2 i9 f% m% q. s$ \

$ B8 Q6 E2 e% u' P" O我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!( K9 X! _5 s7 I
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的