嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。; z- f9 J5 k7 B9 {
即刻去左買晒兩款。8 n. J$ u: U. f  V
個人評測:- R+ A$ Z6 r9 N
: X& A$ R) Q: u, w' v

+ i) U2 c: W4 H, V8 @2 R% l' v- SYes, 係似比較薄不怕露邊,
% P5 R* c' H9 [. _但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
! u$ A7 H' _; W個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。% d4 Z  P5 C3 |2 C. G
4 y* t# n' p5 w- ~  b& h( M7 V
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
- d! t4 d$ G5 J8 M如果你主要用黎收腩,效果就好一般。6 ]- E+ ^3 }6 _5 U# Q5 Z* T" b
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
' B. {5 l2 C- h, H  q* _5 t1 S2 f, f9 R
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!/ U6 W' J! q! O

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!0 u2 q" U- ~/ R& W4 z/ |! i
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
; t5 W' w  N$ D# p) v6 O* p我有穿其他品牌
/ C2 G& q) r6 C

5 S  A2 g7 v& w( a+ v4 W6 w可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   % l+ _! H& K( S$ R
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
5 Y- w; I5 N# U. y% R# Z) ~1 |( _即刻去左買晒兩款。7 e" h) ?# C* u& ]1 \% l
個人評測:9 |) J3 d% C) a9 u& V3 d3 ~) |

$ \; x. W1 D3 ?0 K- {9 d6 y  @( u) T7 [7 N+ J7 z3 t/ D* Q
Yes, 係似比較薄不怕露邊,2 R$ K, S& S$ Z' m; @
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
7 ]; ^. {) W% g' x
6 Q; V! |+ H  f: G# V0 E0 w6 b我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
. `: D  J1 Y' C. r; H8 e3 \
2 l0 p; E9 S6 T$ m& ?如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
& Y2 c: s2 ^+ ~# m7 W( e# I; D1 p7 \' j9 }7 u
9 W1 r$ b$ P8 F( E9 G
可以介紹一下嗎
  K7 V$ V7 [# O$ M
8 B7 q7 k/ f' C7 s8 C. a7 a
我多穿什品牌# |) {% U) V& \3 e: I# b' s8 L4 c
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
0 t& b9 q- b: v兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
" F- ]( c! D& K& o2 U
" ]* L; |) ~& B
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
: T3 o8 k& r* Q7 K: m. K  {" Q' I5 |$ M: t) k+ h( L

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
) h6 l7 C; N/ ?# t$ t6 o5 p. x' m7 j: R

" T' P5 R2 x. w- V' f9 E: s我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
, K- ]7 c- O2 p$ h* C301132) v2 W3 }$ ]# i
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
1 p; e& ^% x( F, G. ]

! R& V' \8 T6 p0 I我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
, m4 \8 `8 a5 L' @/ z* I7 ?) T
4 S, Z! y- D& [( y6 g我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
+ l" p% T& v1 E! v% s但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的