嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
% e. {/ }9 |! P* R8 D即刻去左買晒兩款。
4 @, Z  T  R" s% l. w- H個人評測:
" C, Y- ]8 o+ e8 r1 f* @/ S# J0 r$ h9 {" p: j# I$ }& v
6 G4 n' A: J) y4 p  f
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
% h+ h3 }: b, h6 N0 D9 ]4 V但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。  D8 P% }/ O- D5 G% Q' y, P
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。; ]; F2 E6 n- r. o
* e1 d5 [. i/ U* z
不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
: n4 p0 z% Q% k: t/ a: O6 B0 a' `如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
0 A# j, k7 D- d  w4 c但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)1 I* D8 f3 a$ t& V$ g
4 O9 @6 k7 v8 }0 {6 f# }
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!- H! ^: e* J' s+ V' D

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!4 c4 Y! x8 X: ~4 T5 L" R% `- `! e
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
  f" C) m5 c7 D$ I4 N# I1 H4 S3 u我有穿其他品牌
) ]8 l6 [* @) E1 Z5 M

8 w5 s8 z  q# U! {: n8 j可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   7 n4 j1 n% v0 {3 t8 Z
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。  f$ l5 d4 k  f, v, F( _( J$ V9 \% d  {) r
即刻去左買晒兩款。/ ~' Y, y% w; O- _
個人評測:+ ]) M- C6 l2 [5 |# Q  C2 Y

# Z# E/ }3 D- X) p5 U$ W) l& @$ u( z0 e5 v4 O1 @
Yes, 係似比較薄不怕露邊," [, ]. A9 L5 f. g- @6 \9 j! z
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
. m8 |3 A$ G( i

- y3 }3 S; `+ \0 W我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
) l; G; k, O) z& t6 X$ J' M
9 z# i7 m/ M, W如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   " J; X: {: _' u. G' s
- m; W1 {8 H, j! d
& `( i/ D% t9 @/ D% \
可以介紹一下嗎
; u; ]5 G$ k1 J9 {2 |% I
1 `8 y* C0 x7 [2 F: ^8 z
我多穿什品牌+ l" l; w# N$ a3 ?! n
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   ) ~3 x4 K5 B: r" J! V5 S
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
: N8 ~- R8 h- D

7 v6 t$ i. T; K唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
0 S/ u, z* B7 v3 g) k3 F$ z; y  |7 G6 x. Y- R

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   ' F) h6 `- D4 N" ?2 b! D
$ n1 |2 {* B* E# |
" M9 }( v% w9 U# P7 U
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明% G0 Y$ L: ~0 G
3011322 C7 I: U" y  ]2 c" ^" G
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
: A' w- Z) N# l& z2 b% d- E2 e* A
: E; n) _) |5 x6 `& O* u8 e/ I2 U* r! l我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
* l' S0 S. T& A+ G2 ~( B3 B& E
- w8 \! l" M. v: h1 y& O+ a我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
% U3 S* q8 l# j. Z6 p但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的