嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。5 B* d  w4 L# {
即刻去左買晒兩款。
3 R9 ^+ i% X* z) P5 ^, P& O個人評測:
( A7 D' S5 u& _: G' P5 {5 q' s' a2 y0 n  H

$ K  b1 C' [1 _/ t( _% m' EYes, 係似比較薄不怕露邊,
9 p: x: J  X9 ~. i但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。  F: @: q* P/ L- y7 o9 @! P
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。# @5 i+ }- u; @% \5 `4 p

& w- Q' ~6 I! m+ E/ [  ]+ ~5 H不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
! @4 x7 `* z3 R0 K5 y如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
  v0 V; _2 O. G) _但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)* h& u0 m* R  }& h- G
+ t* H6 n+ S  l& X1 Q4 l/ G
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
- b8 R* l. L0 g

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!8 ]  p' e8 f) R: j5 S! Y& b) @) K
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   4 F6 |/ o" M" E8 s: _
我有穿其他品牌
: F% Y: z$ n" p5 B4 v2 ]7 e6 j: ~
  y* f6 A: W) H7 d' G
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
. a, }4 R$ T6 ~* }' _" \睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
& @! P9 ?0 r* B  W- y即刻去左買晒兩款。
! R4 w! b9 E' [: p7 j個人評測:0 R; F% D. |$ V/ W9 U3 a% v, w

- A+ j& ^: m* B5 ?. o5 Z2 M1 z# \* V, X5 ~2 U$ V
Yes, 係似比較薄不怕露邊,6 N* I0 t( J4 l* w
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
# Z  i( N& t" N. ]

6 E3 {( d/ E8 o2 W6 q6 t+ k  I我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明: j: ^/ w( H% {% }1 z+ T

8 x+ E' V, }% @' z$ G$ \" h9 x, h; |如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   : |) G" V0 j: N) \& r" d

) A& D- B+ n9 D1 U8 t  W1 I) q7 K4 D
可以介紹一下嗎
3 l8 M. u" v) g2 E) S1 R2 O
5 ~- u. ]% p  e5 n1 }
我多穿什品牌6 A" ]& r! E+ _1 s2 |
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
: [& i2 e9 W3 @" G# H& t$ H, Z兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
% [" y0 a0 A2 `$ t, X' W4 J% n: u9 {& m. w
唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝
! t' C: I- j" H; L9 o- I3 G
7 \# g9 n- u# t% p

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   4 f* O, Z& [& s
6 G+ e; _: w) f# U. x( w

+ Y9 W# F" V2 \9 E7 l" ^8 O/ v/ O! ~我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明8 Y2 l( p/ U! f% T4 W. G
% ^! B* c# M) y! [( F2 g5 d* y如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
& \3 F% ~5 z- R
& o" E7 b7 L% p! C* _# F* D
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。) ^. D  l: K$ W- e, S# i
$ J5 J# j/ ^$ Y
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!3 l+ |/ V1 e$ B
但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的