嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
: d  S. V& |5 {4 D3 J即刻去左買晒兩款。
5 Z. }1 f4 c# J. T個人評測:
2 _1 f, a3 d9 `: j1 f
5 k' C1 h# I% n3 c; }
1 w2 N$ ^- B4 D4 Q7 dYes, 係似比較薄不怕露邊,- a& m6 l) d+ p/ ~! P
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。
' ~( k( q, |# G4 {' _7 I. I! Y個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。+ M3 Z  P1 G2 y- b! ^

. i- n4 p4 f1 d& i  K! t  L不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。  h; T7 m' u* Y/ L. \1 }; E
如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
* ^' i3 h4 U9 S  t! ]但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)9 F' C& B2 G. X" O
( @$ W2 {) j7 {; z5 i
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!9 l0 r, j4 v* Q) H( G1 ?4 w6 y! R

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
* n7 S" e- b: F& k% B; C8 ?/ q可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
2 S" ?; z2 B' X0 [8 y. W我有穿其他品牌
; r5 e0 A7 i( @8 A* I' K6 u
1 q% \0 ]1 R8 U- ^0 A
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   " G' x: U: b1 ^2 J
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。, C# y) X! Y1 w1 n) P6 L8 f6 b
即刻去左買晒兩款。
( G: N# I( L* w# w個人評測:
; ^! ^2 R4 j2 v+ I" M) Q& v  ^; |: \* O1 R9 r9 n* P; d- L" _

1 g- c/ U# [! y! L/ V/ c, Q  k+ g$ oYes, 係似比較薄不怕露邊,# A0 Q; O# x8 ]7 P. P: f4 }' b
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
  M9 m- N; d  y" T7 s/ a. w7 q! C; e: O. j; M
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
5 c. M, c' p, C) V" b6 w2 Y
2 W$ a' K8 V% ^0 Y如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
- I2 S% V/ w& G4 o
4 k' L6 @% @, n0 _
, e( y1 R. N( F# x. p$ C: _可以介紹一下嗎
+ f4 V( E# r3 g2 c
3 T4 Z# }, s/ H! L8 K+ V我多穿什品牌7 y3 G3 F  o1 |( E$ }  Z0 k
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   + W4 e9 I4 d0 x3 G. Q. d
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
; ]  _0 A: h" j

7 y: k8 r$ z3 @* F) @& t唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝8 h( k& T* I' C3 [) x4 c
, o0 x8 w0 C# Z. e6 ^9 f

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
9 D8 ?/ g6 b8 E6 d4 R
6 J% Z' Z, P4 o, e+ Q7 o  H  V  w% j" C8 V# Q0 N0 N: E4 e
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
1 A7 P% d+ S3 `2 Y& I7 R- A$ C301132
' l7 R+ e7 L. ^, |- c% I如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
' e, `5 F, _; S$ r0 S  V8 H% `3 b
, w& V! q5 l% r* g9 e$ y6 ^( r  |+ e: N我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。" `  r/ C3 o- v' T
2 {" a/ q8 Q+ _+ k* n4 w+ x% w
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
9 e& z! a; ~  j5 {! A4 h: Q但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的