嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
0 E2 x! z, k' O7 [; Y( ?, T" U即刻去左買晒兩款。# v1 J. F4 ^; T+ ]' o! A9 N
個人評測:% v( W: l2 s1 r- d% G4 e! a( y9 T

6 _$ H% ]' p) A& e: S6 u  b* f
$ E; f; v0 `" B4 E2 iYes, 係似比較薄不怕露邊,
! d- a; h. J& y/ d- Y  U: n但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。/ X2 H  ~: @7 R- x. c
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。
  p7 h. J' g' c* Z- A
3 i1 P+ W4 |' G9 j7 Y1 x不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
6 P7 l4 r% [/ m# L/ I" u如果你主要用黎收腩,效果就好一般。; v6 E1 k* N( s: B& S- M* z
但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)8 n9 p7 X: H. i$ Y5 y

2 o- C, |  S, N[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-5-16 21:15 編輯 ]
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
$ g- j  C% K$ Y$ U

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!+ |$ _! f, g) }- z  D& E$ v: m
可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
9 k( Q( U: k" _) X+ q! _+ p  C我有穿其他品牌
" g) W4 k" W) t9 G, {& F) Q7 u! b; W5 {* t: D
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   
- W* A. ]/ g3 ]+ z睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。% R- x! X! g, F: U
即刻去左買晒兩款。7 l# f6 q6 O& p0 g0 h0 l
個人評測:$ s$ r0 M7 j, j( k/ y% k3 c

7 \9 b0 u% g) o" }* y# `, p: d6 a) R7 M' I7 Z4 c
Yes, 係似比較薄不怕露邊,
' A" d0 Y& i* s2 I9 H" ~但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
  I) T1 R. u. ^. h3 ~- g& T2 ^" A. z7 @% _
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
; Z6 Z9 m2 u/ u% j6 J
, n: A0 F1 @2 ?3 o+ h7 D  M% t如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   
6 y, R/ m  Q3 {8 J7 C6 @# C! {6 o+ c- m" J. t

* ~0 r* G. R* h. c* q可以介紹一下嗎
- u9 {1 `: |0 }9 W! w2 z; h

! ~" _3 J+ ?  K我多穿什品牌+ e% \* }$ a, i" _3 S
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   
# ?0 j# Z! I9 b: B+ H兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
  S9 g6 x: {3 U2 z9 Y& e4 I
$ {7 S8 @0 m9 G2 {# ]唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝  X, c3 I. h, d1 f
- }0 G2 k  |* O1 t  L

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
' K) n+ d; h9 J+ R! ]8 o
$ ?! i5 J, y, o! |
$ O# b& s1 \- m% _/ f. e我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明9 ^- |1 Z. y' T5 A7 l
3011324 S6 {9 {( \5 |! [
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
# X' {: L8 X' @' b) O
( T$ C5 T( E- A: }: i
我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。
* ?: U+ l% ]4 {, C9 i8 W7 _, Q+ {& w. t' k& I
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
" c6 I) ~2 C" |3 ~4 m7 k' B6 i( Q但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的