嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

薄身塑身内褲

薄身塑身内褲

有穿過 uniqlo 的塑身内褲嗎?看似比較薄不怕露邊但又怕收腩效果不太好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# kinkyb 的帖子

我有穿其他品牌

睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。: E( {+ W1 O( y* E
即刻去左買晒兩款。$ R; t6 `% p1 A' v2 k- d' R
個人評測:
( W' ^# ~! x& z# J6 L- c
2 l. [& p; |: H6 F* u- @; Y# k- x0 H& H/ T
Yes, 係似比較薄不怕露邊,+ X. K4 Y2 w6 k0 x0 v
但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般。$ P% `# `; P% f; e5 ]% ?
個人覺得除非你買細你碼數既一個size,先有機會收腩效果收得好d。/ B6 M) u$ a1 D$ H% [

+ [( r6 }2 @. P; T6 y9 X不過,呢款對我好有用。Airism夠薄好過我最近淘寶買既類似物體。
/ ^1 r+ |1 u# n; ?如果你主要用黎收腩,效果就好一般。
7 m% N( A" M3 d, T# m, ~3 @- X但就解決左露邊既問題。(雖然一定有,但無咁覺,我淘寶個條可以掉了…)
, d; c" e3 t, q  _* T1 f5 z) e# c& Z6 o
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

謝謝分享!!
0 ]% L$ n' \! r! f6 M3 I

多謝分享..............

wow! 好似不錯呀!
  W* `/ C' [* w可以買回來一試

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-16 18:19 發表   
+ P9 M& P0 m2 Z8 H' B我有穿其他品牌
% v* I7 a3 O) x4 p3 ?" F# S) x; L; _/ |4 S* G
可以介紹一下嗎

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-5-16 21:12 發表   $ y- O5 r5 }- D; @
睇完你呢個post先醒起點解我唔買呢,因為我都用開Uniqlo,最近亦有呢個需要。
& |9 u  h5 o2 R+ {5 U* T即刻去左買晒兩款。6 d5 J7 Q6 @/ P$ ^, \* U( u* v
個人評測:! t6 }1 z* L9 N" J( a
9 ~$ Y: B. J1 o% S

1 ^4 G, Q6 l; d/ o3 {. qYes, 係似比較薄不怕露邊,
$ j7 ]  G: _7 `! M) k8 G但Yes收腩效果不太好。兩款都好一般 ...
* u( d( s* r( t; V) X
# |$ g7 R8 }4 M0 ~5 k. V) F
我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明
  K# x" k: h0 ]8 v* q
8 X" ]5 w' N5 ?) z如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:45 發表   : b, C1 c9 y/ s. O
" [7 x# p8 Q) i

" F6 ~; T2 P+ `可以介紹一下嗎
! P# c9 ~/ K, X* ~0 c" w! N  C
' Q, X* b1 |7 b, h7 N/ `我多穿什品牌% r* x( |1 l# {, E) H
少穿高質品牌

兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。

引用:
原帖由 心若詩意 於 2022-5-17 21:52 發表   4 |% P. A: F! h' x- m& t
兩款都有,有邊的效果更好一點,但是肉會有勒痕,無邊的舒服一些。
& H! a$ {. K) |6 ~/ w: m: s
2 p# K1 L+ f9 X# Y6 X0 E7 V唔好意思,有邊即係邊一款 係下面肉色定係啡色呢,同埋收腩效果分別大唔大?謝謝8 a2 R3 v+ N; M( O- X! O& z' H

( X3 X, @: r! [2 s. n; y) ]9 v

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-17 11:54 發表   
, y; k6 k( Z4 x8 D
# c# k& ~! N/ U' e- x
! t" }; e$ e5 O' u3 D2 n- L1 e% i) g我都好奇呢兩款著上身既分別,收腹款我明,另外一款著上身有乜分別真係唔明+ a& q  L# R0 z6 G' ~) W5 x) ?9 g1 L
301132) Z; U1 E/ {- T( z0 t
如果收腹效果差唔多,順滑款係咪臀部線條好會D呢
- @$ k8 @+ |7 S: B

1 a1 L( Z* G8 _/ p我覺得純粹係D像筋方向唔同,所以力度方向唔同。8 h$ a. r. y* i" z
! ~% w$ c2 N. v
我都想買,不過都係等減價先

不管了,瀏覽必回覆,謝謝樓主分享!!

塑型裤哦。

感謝分享

回復 1# kinkyb 的帖子

看似不錯哦!
1 C* s4 D6 {. @+ c! n" A% ]3 g但在夏季穿上,請問會否很熱呢?

我喜欢连体的