嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......8 u+ B  a0 ~- L
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬$ Q2 w: X6 v' _
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
+ F# E* X3 l6 ]5 u! z唔知有冇人好似我咁?
+ T! Q% R5 Z7 Y' _. E) u! s+ I' i, C% i$ {: g
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
1 ]: Q6 G1 c! B: Z; o8 `自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......3 Q, j; o. C& [3 r
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬& r7 L1 v/ c$ R5 P% r% Y( |
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
3 W( `! B# r; P2 u( ~* a; o唔知有冇人好似我咁?
( B$ l3 K6 N/ v" T/ E" G& ]
9 S6 V1 l) U' @$ R5 D" u我多年前已經把自己代入女人角色
: W4 I5 ~) K$ E$ G! g0 g2 ^( Q, r看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?: j9 D# X9 W- U* i/ U) }  q" v

5 @) C  H, S  W
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   2 ~: a( E! f5 ?; W: k6 X8 t* g
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......9 {  w8 a5 V+ P! @+ D+ ~/ X
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
$ R2 |; g- ^; k, ~) O" ?: z但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟% H; L0 O7 ~" |6 Q: f8 O
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
0 `  ]1 S* q. E* f6 _' @# {  N又硬又軟,到底硬定軟?
9 e6 T1 u- c2 c0 r; z
7 \" _7 K& Z+ ^: U. q) b
: p8 D- E( t- M( R. G; ]幻想自己是女時會硬: b  G5 R2 ^4 H7 ~3 d
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
! d3 {1 T, D" S2 y! e4 K% A& g) d; c
幻想自己是女時會硬5 X. T4 l/ V2 }% |2 D
但幻想不到自己是男角色整極都軟
. i$ Y1 W- j. Y; r. W正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
9 }- E+ s9 A  c4 d$ Q自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......2 ~) }+ c+ g2 T# T
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
7 E+ @" s5 N  P5 j* U3 ?+ ]5 V但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟4 B. q+ L# Y( I7 C; t) N) O
唔知有冇人好似我咁?
( F: b) x) y6 X* H$ J8 d4 U/ x0 p

- k/ y. F8 }: M6 D: L% I% T如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱9 o) j9 U( H1 A* F. q

4 h  z" U; e: [5 q  v% q! c6 {( l

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !/ X/ A. n0 v5 B/ J# i
.
" q. Y0 E7 B$ @" F$ X
4 K5 G) t/ A; B- |, u% V(睇下冇壞)到高潮的方法2 C3 C: h' d' J
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
. c# z; j. P) e" H.
7 c" V! C' h6 l9 T$ w
( h7 v1 }. S$ @  V7 i4 @$ I/ m# c8 h1 s4 L' W- {
6 N+ n) \1 q9 E: a) H3 x5 _
  v) J* P' r, J

) V% ]: y3 b( H. L6 p* g7 ?
% R' G2 J# y" F) H$ W; [: D
- g# D0 p" ?4 `3 _8 I+ O! i
7 j, Q/ V' ^5 _
: V# Y7 \1 `3 N5 ^7 V7 X1 o8 L$ h  x2 J7 w8 E4 q& p! w
$ U9 i* C4 a) o. C% ~0 f" e5 E
., L* S  O- V$ E. `* I& |
! d7 K* t) ^# L8 v

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。$ g" R! d- C# {; g2 x0 ^/ v9 o: `
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角- c5 C, T; O2 r# t8 m
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
9 F. |+ k" t) R我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
7 d. V* C7 u6 f- O7 m看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
. \: v1 r( C6 {+ }, e  l2 a切左佢鑽個窿就無煩惱( N. h% d. r9 y0 B# O

. y- L: q. ]6 K
7 _5 O( F/ J- W- q
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
7 F! o! F8 f" Y% I# H
  b  ?, o2 x3 t; ]" V1 i# N
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
8 t  c1 p: ~* r6 ^3 U+ [6 ?
: j: {# M% D/ B3 w... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色# K( {3 c% {4 N- q" i# L" v
會幻想果度的感覺3 l$ i5 l; V3 ^# }% u1 x$ x
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!/ h! \& x4 `0 l% W& D/ z) K6 W7 a& K8 T
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快