嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
9 o+ f& {+ ]  v7 d& d' P/ s6 N我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬0 r3 ]: @, {0 ^$ E! P# j$ y) E
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟; m4 p; m$ M! L, l' F
唔知有冇人好似我咁?5 G0 G0 [/ i5 s. k, i" [7 S

, {' X% p) `, d1 t  D7 i[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   3 r; S. l3 C- y
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......# x/ ?3 @7 t1 q1 D8 x2 K3 ~
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
- A, _# [* Z8 [! }5 q0 k' `, v但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟) N6 s9 r6 G9 m0 m/ O0 S. A
唔知有冇人好似我咁?
; _) l  Q) Q; u7 [1 \
7 ]4 c) D+ N* i* X我多年前已經把自己代入女人角色4 w' w; @1 h! k! t: y6 \5 G
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
- D4 f3 A1 m8 _- j3 c% s7 n, c( w* b
7 v7 ^) T* g8 r* @( @4 C
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
3 q6 O- i, L9 B! ]# L& ]. O: g8 F自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
% f' ]3 h& L  S6 M: ^我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
/ L3 ]% W( w' ]但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
; |9 X5 j% Q- r9 d: E$ }5 J唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   0 b- c, N  h+ T) }
又硬又軟,到底硬定軟?. u9 D2 q9 W1 G8 X% o
, \; d- u% {" ?. h( o& \
6 t5 `) f3 v) K, w) S
幻想自己是女時會硬" M# w8 c; O. H4 ^4 c
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   % J1 [  X  n. P8 p3 w% d; a

( A2 q- `$ S; n, |) K) S1 \$ p1 X幻想自己是女時會硬2 X- B) ]2 n% Z/ P  P8 V, l! \( c1 Z
但幻想不到自己是男角色整極都軟
% f1 ^( x5 N! _正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   - K. d; n2 q! s. y# A, k
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......3 \9 d) Y; C2 C( S0 s+ B5 k+ i
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬2 ^+ f, h! D' H
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
3 J- J# {& L  ~( a唔知有冇人好似我咁?
6 F% `2 @2 S; ]& O* l5 D/ n: |6 h7 g

+ P$ i+ g* o$ }7 v2 ?+ r! \& P如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱. M8 s: S1 N8 b1 {
7 _3 B, {( m2 ]( f0 X% r/ J

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !! t" n" W& S4 L3 V5 H
.
5 `. o$ \/ ^  V: E" F$ M/ x/ z) U# M4 ^4 w
(睇下冇壞)到高潮的方法# u% F" b- b; i% @' f
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html0 t( P& W6 M4 u8 I8 G
.
2 U$ l! N: }( Z# I, }$ M5 T: P) d" j8 w  \4 C# i" }

/ {% M! |. E1 Z0 G2 a" Z2 h2 q
  v% g! E% h* X1 P6 {2 ]
2 g+ \+ d) h4 I' [
# q2 t, U8 e0 R0 G/ C/ s
- A6 ^1 x: E9 l+ n1 n& m' `' q1 h0 m1 L3 I
- i  S& \! R' T. Y

9 w( _& N. @$ q! O' G6 |+ R
' t# m, }: O9 l6 ?! U$ ~+ [" `9 Y; i* P; I
.2 E& M7 b9 Z, ?8 G# y' v; I0 P7 F+ |
' p6 L6 q/ {, q' m9 n4 |6 J

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。( Q0 L. J" B" J  T2 g
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角: _1 v' c8 J4 M6 c% j* m5 V
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
6 [, ?: ~+ D9 `' t* u我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.2 S# m0 N9 t1 w5 [
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
5 f0 N% A: `- T) d6 N3 ^- I4 |切左佢鑽個窿就無煩惱9 |1 j) H# P  }3 f

! Q; R5 x$ ]  j( b# g- \8 u
# `5 ]+ z% n8 e9 @) G; z0 c; U, T... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
7 O: ^2 {8 z: L# \/ ?
' ^3 T6 Y3 e) u
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   6 C5 F# ~( }, u& `

' t( s1 N8 [9 P... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
: ~( q  _* S- e! j$ _會幻想果度的感覺
) i+ [0 G' B6 i$ m1 C0 [不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!+ E4 z  Y2 I% W! W6 k: _" y7 [& u! C
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快