嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
( z  s8 Y/ k& j我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬9 N, g. r6 X$ G9 w
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟) o# S+ R" w9 ]9 {  p1 C' F
唔知有冇人好似我咁?( l2 B/ [# e' z1 f

3 h; D, o3 q) `$ @[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
. }8 X8 [& N' V8 V自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......- }* f% k" n; f
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬# U! M* p: f! j6 l  D, l
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
5 a, A5 W& r# u, O& p0 a唔知有冇人好似我咁?
: A% R! r" q% B* V8 r0 ^3 p2 K! }) Z9 ^3 x5 [; b! ^
我多年前已經把自己代入女人角色
, p9 K( w9 @5 _; G( B# |0 k  T& n. W看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?4 I; g. W. x+ C" @
, n% f9 c" |" i+ Z1 c
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ' X2 S' m) L; B$ X" P$ f
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
+ R; t. l) G  A9 x/ |5 x9 E5 [5 O我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬" r; ~+ v" W9 K: _  O8 o
6 M# J3 \) V% I7 X( H: W2 V8 H- V唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   , n/ ^% l7 `+ R2 [0 \: U
又硬又軟,到底硬定軟?
! F4 a) s: i+ D+ n* s) ~! t& ^, m& ?7 Y
' _3 n$ U  v$ p: K; @2 S幻想自己是女時會硬" `+ ~& h, g( U/ G8 A0 U# V( I
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
3 ~$ w! p2 s& i! P: L$ ^& M
; i& j  J7 T9 x3 a幻想自己是女時會硬
2 Z5 E5 K( @7 p: c3 Y/ q; d% T. _% N但幻想不到自己是男角色整極都軟
" Q  ], y- B+ K7 d5 x* Z正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   + @. x" i' z/ r  Y
4 I8 i9 j( U7 t$ X- P. u我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬9 }: u2 S7 t( P7 }1 V! O
7 i# w* ^# g" ~! e1 [% {  `唔知有冇人好似我咁?
% t9 J( J* H5 O6 P
' L& K" \" K% J+ S: p6 l; h. w如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
  k0 ~4 T/ k$ J9 T& a$ ?! V
% H, I* I9 a7 O

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
* E8 u" h) k1 C8 t.
# u/ x# P0 y( A  e: q, Z5 D: e5 [+ r2 [) k" \6 t6 E
(睇下冇壞)到高潮的方法: }3 M& s* x9 j7 h/ X
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html2 M- {' s5 h0 }6 e
.# t+ @. S' M6 J; P. L
7 ]/ N3 y: Y8 M* J" m" i
1 j3 ~1 P" \4 [4 ^

! p( J" w6 [4 `' }5 U* e" S
/ g6 P, N2 }( M3 B4 v4 m% c/ X9 |1 j

+ q) T  {- B, I9 o, S1 ]4 w' w+ g! Z) D7 Q) m

2 ]. Z8 \  h/ i% `2 g% O! E/ j
5 l' J5 |% _! m( A& m; m* ^2 y- }6 a5 z/ s" W& N$ i9 g; \
, x4 ]) b: a+ A8 U! e8 ?2 ]
.
. z! j* N" X4 r2 m: C) p7 Z. ]6 q/ _/ r- j% V7 a% E

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。" ]' Q: I5 j, X% S
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角0 e4 D0 r# Z4 u( \' N6 A8 B, C6 e
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了2 \/ i( C3 ?6 u* `# ]! q* J# I5 y
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
7 z# `2 J$ d: a" I2 ~看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
! f8 W0 e: g4 }8 k- W# L切左佢鑽個窿就無煩惱5 |; F2 Y0 [: ]- f: N0 e3 T

: R0 }8 O7 ^$ F& R) V
: o$ l' o* f* |! Y: U, d( ~
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
9 F" I8 h( E- x/ g  J$ w0 j6 a6 ?# P. j9 }/ R1 s# h
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
! x$ l6 Z3 q/ M: Y  k4 p1 F, A4 o* ]  R( Z, C
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
3 @6 X/ t5 P8 e( U  v9 L' P7 {會幻想果度的感覺! y% M+ y/ D- L1 A6 d) v7 l
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!: m0 }8 L$ z7 @: Z2 e# Y
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊