嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......1 a4 {  M3 k1 N' H' f( U  P4 t
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
7 s; C9 |# Y& I. _7 q+ L但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
% {+ i6 u  S  j1 Q, ^) T2 w唔知有冇人好似我咁?4 s  x( C1 J) H) z: c, J) d7 z

, L# ~' A, A5 J4 ^[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
# M. y) R! T5 J  m( i( v+ h自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......( ]2 n  p8 Y# M4 j' v' Q: e
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬$ {4 Z! ?; `  q+ ?, \) U4 }
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟, p1 o6 h5 W0 U3 E
唔知有冇人好似我咁?
8 D" T2 ]3 p; b
) n' Y5 x7 _9 r. y* L* h6 ]我多年前已經把自己代入女人角色
3 V$ v5 U  C. p看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
& M. X5 Q8 a  v; C( F( `4 k6 ?2 R/ s, t3 d) b0 F. h
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
/ Y! O: Q# O4 _9 x) ^3 o自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
* P5 U2 M! U6 ~, x( B+ u我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬& C5 N  W% r0 m0 o4 m, C
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
6 }, P) l4 |  Y) v9 _$ c唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
# r5 w, F, d* ]- o- {又硬又軟,到底硬定軟?- h% m3 d* f, j/ H
) Z! K/ ]) F! w2 W$ H$ c- P9 p
) P* k' ?% u/ v+ u, R9 P. Z
幻想自己是女時會硬
3 @* i2 \/ v* M+ @8 P但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
' G) z3 G/ z' f- f; w' q6 A( k6 X7 Z8 B# D* Z
幻想自己是女時會硬
1 v1 d6 `9 L% w  |( \但幻想不到自己是男角色整極都軟
/ Z6 D# \- W- ]: B2 i$ ]
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
0 H) M4 G6 `# F/ ^# {  [3 j! `自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
3 F! Y$ J) e6 a/ u9 s8 ~+ H" b我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
5 U4 v! r2 s' U& A但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
) T2 c0 ]$ a; q9 J& K( O唔知有冇人好似我咁?
2 {3 a! n6 [+ D0 N: o: v
0 e8 f+ H, ?& g
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
/ D) s5 a7 C5 O$ N
1 L* _* S; a* C: F$ |; V* o

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !6 P3 N3 U% D8 O9 l2 Z) p! x3 U% |) [
.
9 G$ z" \2 A5 i
8 z7 o3 _0 H: Z* O6 V) ]% b(睇下冇壞)到高潮的方法
: S, i7 W4 h$ G9 `3 Thttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html' c$ {  b: e6 H2 `- b* Q
.
+ i  K9 Z; y; g. B$ E' t  `
$ h/ ]. E+ A; |7 [' M
' F$ c' v; t# |$ M
4 \0 f1 {5 C4 t/ r. g- g' N0 W, ?' a6 ?: |
( V, S4 j9 Q" D) G, K4 _

, D  a( E3 z3 F- J2 W; m( K& n: m
2 s$ |( \0 z  k7 L/ p8 C2 n$ T. [) |
+ s1 U# Q/ _7 U3 L& n: r

" u# }6 v$ B; F6 z
. y% Q! Y& h, P/ h9 S.& e6 `2 I/ h! F6 W

8 P* W+ j+ N! V: r/ W8 G. u. k( `[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
* J) B6 {5 V5 a6 x/ j* W" F不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角/ u8 m! O$ Y( |" `7 v
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了( ^6 D& [2 b* ^( \. A
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.1 V8 b( [( y, g& K2 z" t
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
' j/ |+ T3 i) p0 k切左佢鑽個窿就無煩惱
; I3 L6 J( j8 b4 A" o% p* \! e/ M' F
9 v2 ~; s; U' X8 B
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。1 Q! D" o/ e5 H9 {0 h" G
6 Y3 c1 C2 {5 _4 p
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表     U1 k! z  m' y7 m: a

6 q* {  s! o5 ^- u) f4 \9 D1 u... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色% X, h0 x+ s; x2 r7 I; D4 k  F
會幻想果度的感覺* Q9 p  E; I; v9 l* A
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!4 l/ x+ R  D: F6 D# M& v: m
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快