嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
7 o. h+ }* y3 m3 E: u我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
7 y( O6 p+ E& B( d但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟2 J3 \0 b- v! P8 F/ \0 I/ z
唔知有冇人好似我咁?9 j6 J' o; A# K; F+ ~

7 n1 q, a' r) {4 \( |- _% P[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ; P6 N# i$ U1 U: H+ g: M5 d
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......9 F+ r  L9 C" `4 U* \) _4 Z
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
! H; D% b" h8 j但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟# K, B/ \! K" J7 ^3 }1 E
唔知有冇人好似我咁?
9 I) L, C( D, i  |
$ [. C* @% j% @1 Q2 J' ~" ]: \
我多年前已經把自己代入女人角色+ S: e; p9 G8 @, l4 w* e% L
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?# G0 r$ Z1 D7 E! Q
9 d# ^( x* S, Y  s; {0 j" Q$ Y
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   $ H$ G: d5 V2 L1 M$ b1 `4 H0 d
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
3 W/ Z& P) A. d! o- p' ^3 U9 A0 b* \) ^8 X我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
/ Q/ A0 i. B" T/ S1 t* i但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
& v  h6 Q% y+ Q. F, N. o唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
. q2 _6 J3 M+ z; E. `; F8 ]又硬又軟,到底硬定軟?
  w1 I7 T; W. X) ]5 M; F. }- ]+ y; \$ S( y! c$ N6 Y* j
) D! {1 `" Q) L( Z: P9 ?& b
幻想自己是女時會硬+ b+ `& g7 b8 q5 ?9 ]7 X
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
5 J/ }/ ~  `/ K6 f- ]
% d' T# \9 ^) L3 x. s$ i幻想自己是女時會硬
- k" u  m5 t" {9 k' [但幻想不到自己是男角色整極都軟
4 E$ p9 s3 Q- O: V  v正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
* L. q2 c) s* G) l+ W+ q自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
) W& S! d+ K, j2 `. @我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
: i, N+ R3 \2 e3 J但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
  K4 z8 A6 Q! S% J1 Z5 W唔知有冇人好似我咁?
' p" f9 X6 Z$ m% E" j) _* [- q

; a+ y) T5 c# ~) N8 d! V如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
- V# R2 p" w' z  \/ D: @# t2 E+ i: e0 n2 m0 c5 N5 \  N2 L' ?

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !  [' g7 O! v# e) j% a
.
0 e3 d/ m" T. i3 P+ t8 j' E6 Y  A$ |4 A, j& \
(睇下冇壞)到高潮的方法
9 v( T( ?; j: e6 {) ihttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html4 ?, @& S9 ?' C/ J
.+ _! w; Q! p' J+ z
* x7 A  j2 n) r5 I$ B' h

6 G0 Z  L7 f9 }, x6 t4 l; X. [0 [' P+ k2 a. M: Q) O
4 M" F( e7 x+ h

6 ]# B' H$ ^" ]' f: m$ v! b: H! _/ R' |

, [& P! H9 L4 _7 M) x2 U$ ~; c
8 l+ U! o+ k, ]' @7 W8 H, m) h7 s; y
5 P% Z* s, D" w7 [: o: v/ f+ p+ E$ F/ u- n! O& a
7 O, v6 z" o9 L/ A8 p/ J+ M% g
.
$ U! N+ T$ _" z5 G4 p4 p! G. ~  i" D9 @5 {: B/ i

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。& k0 ]  ]( M0 `: }4 A
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角* c7 T) T1 p2 i. b  \7 F. v4 I
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
" g8 n& w  w9 [$ s* Q0 m8 e我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
5 }0 O6 h" f6 i看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
" d+ M1 ~# l7 F/ E# W- R9 u切左佢鑽個窿就無煩惱
5 @* ]' A+ o1 G4 X
! H- g) `& ]; ^! e1 C- F* m
0 ?; }5 W4 p# _! y" M
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。- L/ L( Z6 i( G2 ]* e

+ I0 G2 T5 @. O) g" z2 e
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
( K% g5 [- h* l$ O4 B6 \( q- V# U: w, T, x  h+ E
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色" P4 r) J2 D  o' m+ o
會幻想果度的感覺/ b" ]! E: b$ ?. c* z5 w: W2 z# [
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
; b" z/ y) {* F! k; P3 ?$ S/ }真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快