嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......  ]. z9 Y* l  q* u: x5 j% A
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
- t( V( M4 n4 D8 K7 s但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟% v$ z, _3 e) D: T% V& x/ u; X( p
唔知有冇人好似我咁?& J8 T  Q) q1 |' z
+ G4 [: N! m* z5 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
/ M9 c1 r) ]; o6 v' T自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的....... `& j2 |& b0 x4 \
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬  C# i9 E% z* l& J  W7 L
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟/ p  p0 i7 p7 c' d6 o2 z, _
唔知有冇人好似我咁?
0 H+ v8 B4 b6 p1 J: v
+ |+ [) I9 @- P  W: ~我多年前已經把自己代入女人角色
- k+ p" v; k2 M6 A看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
& y& Q! K+ @. ?" @! Z8 C9 @: ?: V; f- N1 N% r, E! ]$ P; N
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   / B5 M% q- p/ F9 c3 v) O5 u
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......7 S0 ^. L3 o$ B# V  b, y
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
( \; P0 M( d  E& i4 e1 ]4 F但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟3 g1 W! G) |3 {8 \( Q0 ^$ C& j
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
5 w! R; m5 `! r' T$ x( V又硬又軟,到底硬定軟?. A& E# O! q* i  U/ t

7 e/ J! X( N) @+ g$ k* L
3 ]& q; ^/ G4 H0 |幻想自己是女時會硬
2 L' [- S& u" N, s' v! W1 L. e但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
  T6 z4 V$ [7 g' ?7 ?
) w% U3 M  h9 f4 N0 j7 d幻想自己是女時會硬( o# M8 H/ A. ~2 m& O2 g
但幻想不到自己是男角色整極都軟
9 N- r* U1 z5 `' ?: D: W! c) B3 s/ I正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ) B  `# M& K+ U  y
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
: l- O4 w) M3 N我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
# I$ L$ V1 H) m: l$ ?, r. n4 g但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟+ d" `8 n4 g, I1 u  |- B
唔知有冇人好似我咁?
2 [6 T) U8 e4 X6 V" Z, z
9 Z+ k) P9 c" k* a7 G, y# h# i+ d如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱( c  J( K8 L( E1 V; j9 c
4 ]+ w5 q" a. G1 s

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !' ^) o# D  Q9 L9 s
.
- r/ B/ S; r. M8 V1 z5 W& c7 ?: m% }: y4 C& ~) m/ }
(睇下冇壞)到高潮的方法
3 f7 ~" h+ k" z2 x; ?http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
  t/ z- D7 {, E" Z$ K  M.! l0 B0 l5 P3 U% O
( s8 P, B, \* s7 F) j

) b. P% z. e" N1 q. u, }) e, k# y* b% I4 I
) V! q; X% W  O, `

- j9 O5 F  r0 N9 f, @8 j
( z+ ~5 f* v: l2 r) l- S3 e7 D) y

: r3 D: W/ b' p
3 o+ z; \3 \3 u# I7 ~) F2 X) z
! k+ z! {* h3 {7 [+ K
; d( V0 G8 Y7 L; w$ `.
/ F! a; n, n' k7 m) ~" M
. E- ]5 l& M* j4 S# p: W; `[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。- e$ y) R3 a9 y) N+ t; v$ b
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
. M% `: e  o/ n6 x  S0 F但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
4 ]) z' q) o. u. n3 s我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
" _1 J" g. R: p' R) ?看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
, W! h+ U7 X0 O4 [/ {切左佢鑽個窿就無煩惱+ E3 \! d# g2 Z* a
: m0 j1 {% O+ ]" a1 D- j* O, k
! y" a( {- |! B7 W) }/ L8 K8 c... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。' P$ F- A8 h9 J% m! `5 |# P

& ^) b; j5 D8 K/ ~* z
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   9 A/ Y& s; n1 Q5 M. `9 ~0 l

$ G0 A5 x0 T6 Z4 }1 ~... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色, U* v% v# d  B
會幻想果度的感覺
3 q# w3 t3 i* O+ o4 g9 w不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
  w9 }! u  O! N+ F4 b6 k真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快