嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......4 h9 Z6 p3 A2 P# Q# D
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
( V+ i  P) }3 U7 ?) P, l: Q7 _' y9 F但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
* t& X/ J2 D# N' H0 z9 Q5 |9 w; _唔知有冇人好似我咁?7 |4 t3 Q; F6 }# c7 k% M$ c

; ]  u* s% h: v3 Q! G9 g# H[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
2 r: R; T: [: [4 l2 W3 A4 c自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的....../ ~, Z6 a8 W  P/ U# \
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬/ I- E  W& _5 E; `
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟4 V3 G1 z: g; ?! R9 h+ Y% G
唔知有冇人好似我咁?
4 u4 e' l  ^! e) @, ^  c1 I6 a
1 i( i) X; L& U! q' [; S' O$ I) Q我多年前已經把自己代入女人角色
8 X) g+ \% {2 e5 E看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?( W( O. {+ w4 D* ?4 U6 P* F

8 t9 {4 q, Q+ `5 Y' q( y+ ^
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   * V1 d$ F, E5 M
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
! L* Z" @+ k* t; j. r我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬; h4 @- {6 ~4 [: N( [5 v! l
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
9 k: N9 C" c" h6 x$ J" Y唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   ( u. c" Q3 Z+ H* S- e" L( N
又硬又軟,到底硬定軟?: `; [/ y. u% m9 {
, Z8 D4 [  Z1 Z- |8 ?& A
4 C; Z6 S+ {* `7 m8 ^幻想自己是女時會硬
9 H' L2 R5 I& U3 q3 Y. t& X0 z但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   0 H. o# l+ j7 K# \, y' A
: {8 z( K" l1 Q+ O2 s! Y' v: ?
幻想自己是女時會硬
' `3 S$ Y# p, f+ v. T5 H但幻想不到自己是男角色整極都軟
9 v, S+ o$ ^# }9 c# V. W4 ]+ {) x9 n正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
9 _1 {- c. I$ L, d6 A8 B自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
: ^9 `) Q- m7 W/ t% e我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
2 L& J' N2 p7 M1 A+ P8 W但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
8 y. V8 e* d4 G  r1 O唔知有冇人好似我咁?
6 @% D  s' C. [9 n% }# r/ F
! b, m; S: p7 ^3 H如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
% Y5 {) U. D" C. z! _6 k  {2 _
6 Z; M* i: x. a% t" {4 E

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
3 D0 X% `0 }2 U- O$ I$ P3 X0 i9 `.4 r# N3 o6 ?2 m# b9 [4 B9 k! g' j7 A# M
, A/ ~; `  b) T3 `3 L) h# p
(睇下冇壞)到高潮的方法4 f. f  r2 n( t2 N0 I
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html) B1 V. r7 S3 a2 u5 `1 h7 X6 ~
.1 ?) p  B2 t8 I7 K

9 L0 @; O5 ]. Z  t5 X5 B1 b! P
7 r: i$ X1 |9 U# R9 J1 N1 B( n* f6 q0 g9 b

2 ]2 X/ s5 M8 S) E; R2 N! H9 ]
, R" k) d$ i' y& u. ?4 V$ o
' A) w( {0 v8 _. v" h# `& Y
$ M' k/ I% ]7 |" }
6 L$ _2 \. v' e0 u0 F* [/ v
: I4 ]$ X+ ]9 ?/ _% C# w% Y, V6 _5 ?
/ h4 e* z3 Q* K( g7 x5 w9 ]2 p: [
.) {9 ?" _! p% _7 i& w

! }9 G: [, p$ G5 c* C/ y' L( z. Q+ X[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。1 _' }# \' i! Y+ P
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角  o: G3 Z0 X+ t5 i
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了; U2 k* _% v4 i: }$ ?* a& P
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.3 @+ s" }8 c$ }- Y8 z
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
7 F1 {. D" R( K切左佢鑽個窿就無煩惱
4 i" D2 S: s1 S$ p5 C6 |3 _# O  X
0 X7 O/ z) Z# B. W
  }3 Q4 m8 X6 x2 t... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
; W8 Q6 Q9 ?+ e; T  {
7 n7 ~. l! f- }% G% T% g
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
' h7 |, k0 ]6 p4 D  H" ~& L5 i1 Z& j! n+ Z- l
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色1 Y. f4 t; R5 A! O3 y; I
會幻想果度的感覺: r+ A( W/ d9 q& i- N
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!. y/ W2 @% A: ]
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快