嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......- k, _: l: Y; d8 V& d' y( t
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
$ q" N% |# E+ p+ d5 p$ ?) j7 y% W5 P1 @但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟5 @3 W  _& _' a- K5 Q9 y9 X
唔知有冇人好似我咁?/ ]! f3 n  z/ F- C/ l/ c

# f4 B' z6 M/ E2 _* E1 J5 s[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   $ X  r: X+ `7 [& L9 Q# k
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
( l6 q9 |7 r" x. Z我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
7 J- x9 q/ A0 R5 b, R) }$ f! `但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟$ ^! y1 B1 ]1 |0 t& b  Z& |( g$ ~- y
唔知有冇人好似我咁?
; h& E9 [% \1 f* J
- {0 ?6 x+ t0 T  f- F7 r) d
我多年前已經把自己代入女人角色2 {* c( b. ^5 ?5 B
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?9 W- N1 y" |. L1 r. d
, c4 b* D" T9 Q- H9 P; E
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   1 M! V) y6 t+ n7 X( X8 j5 e
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
' V9 U  S# C% e5 N1 o4 ^" W我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
! A: Q7 ?, B! d# }4 r1 N8 P但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
9 h% Z7 x& }2 _) v% H- {唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
0 C( _- Y0 J- d8 \, t又硬又軟,到底硬定軟?" b6 ?' Z" d. ^2 O& {# a* {  n6 U. f
2 a/ x* L/ r' W9 v  X6 _) v2 }
% W' S) _1 M% z/ |0 n- m) n
幻想自己是女時會硬
% p3 j$ a' t. C5 F但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   ! L* A4 ]' v% x) z
3 S# Y$ ]5 K9 M( Y
幻想自己是女時會硬
5 x6 u$ k; B' q2 m! p1 ?! I但幻想不到自己是男角色整極都軟
/ P, F1 O$ A2 l+ u" T  h正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
# p: x4 F$ _5 Z9 s' o自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......6 j( m! q) N! q, \. h$ g/ S) R: O  [
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬- g( n/ w" l, Q1 B# V8 A
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟# U1 \3 B5 R) E( L5 b; o
唔知有冇人好似我咁?
6 k7 ]" K! G' v0 @& y- I0 M
7 M( @4 C' }% F8 Y; k+ s如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱, \. U6 T/ V! H# r- F
* L! n1 y: k+ w9 p( {# F  o2 \/ {

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
$ p# {* b) M, C! \6 W/ y* |.1 e+ N0 r0 s0 I) `
' q8 n' P2 {2 S
(睇下冇壞)到高潮的方法( E4 D& x% w% S, A% ^. s- @! w
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
7 ?: M' F! d1 O.
; Z! ?7 M' @/ O8 \. u
0 P. d4 r2 H/ u5 Q; j/ n$ k. {' j7 g8 J; O# q1 m$ C  P- t

6 I1 E) E9 N! g" N- q4 P
2 W. U' @9 M4 T6 z( s
3 S6 }2 h( ~' s; u
. u6 r$ g- X6 c: }8 [8 a
: u8 P2 L- K$ j% t; M
8 l" z7 v+ x7 q# B% W# X1 C! O
2 q: O' u, J8 k' C) v* ]$ j: q. ?. Q2 w8 y  k9 {

! c' r" c6 i0 g. L./ u2 W6 s' ~) Y; m9 S0 F
2 i2 c& V+ j, Z( A- |4 q( F- K

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
7 I2 X; Y% e" |/ D! @不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
9 _9 Y: W4 y* W: Q: z0 R, ]4 I但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了7 n0 i" U, P; S
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.' w: r" P4 s' q7 |* v$ N! U. ^
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
4 F& I$ p- Z' n切左佢鑽個窿就無煩惱
: a5 D9 H% y( H8 z# c8 R8 M1 j/ d
6 @/ X8 w1 z; t  W' w5 T
+ a  U! S! K& O6 H& Y. }
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。* {  ~$ ~# m2 J+ K, s

. I2 T! T8 f- O- z0 T
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
% o: J. f/ N/ t1 f* w3 W! P# @/ Z) ?/ j
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
* R! a. p$ L; C7 F; z  P' v& V會幻想果度的感覺
9 Z6 ?3 [. m2 S4 F( d) \不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
2 h& U/ D. D: o真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快