嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
$ t; [- K7 q9 W. s: ?; b/ i我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬+ F! j. E9 d+ N% W
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟/ d9 U* K/ l/ c0 M+ k8 q; _9 Q  y. `
唔知有冇人好似我咁?6 b* j  t& v  ^/ z) {3 ^, \
; n9 [5 t/ U& Y! t( T$ B
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   5 \7 b" ?1 v7 K' y" F/ u
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......, @: j# \7 c8 y$ J
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬2 q) [0 r- L" R  r* e
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟5 e8 {3 P) V2 H6 A' x0 a5 v
唔知有冇人好似我咁?
9 ~8 a7 O6 m# v$ N: \

) V4 @/ v3 o! o5 y4 `' c0 a: k: m) P  J我多年前已經把自己代入女人角色
( k! a% m% z9 z) X; ]5 _看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
8 _( y, |. m; g0 x9 P* N  u& ^0 P; L7 T- ?* ?3 L8 s. \; ^
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
5 }( H2 A' e5 \8 D$ I$ g- `自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
' z, z) o0 [4 T4 n9 w( w; @我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬8 L) H7 S" B# C1 ?1 I. y
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
0 B9 x8 }" Y& n& l5 h  R6 t8 ?唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
9 {4 u- g9 Y/ I7 i7 u: Q又硬又軟,到底硬定軟?
0 |. h9 L( y& g- E  a. J: d
  n( w3 q0 u( b8 t
4 ]  Q! ^9 e/ g幻想自己是女時會硬
' R! r5 Z% c6 }5 x但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表     j0 y1 S: _( X6 i7 o

' U; k! Z' |7 }4 {( f1 T' H幻想自己是女時會硬
* ^  Y, U+ w' s' O: n6 o# A但幻想不到自己是男角色整極都軟
4 s" ?. R$ R6 r7 A' C正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
- D" l$ d$ [9 e0 h" @自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
! N# S7 I1 [; |* p  L+ k& D我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
  F+ r) ~& k& e/ D0 h0 O( x) b6 S* c但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟4 o& r, W; D: S
唔知有冇人好似我咁?
* b. J; S* V8 _% `3 K8 h3 i- O, a. y- ?
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱) S; y4 K8 e# v

0 e& X0 \% R' X4 O) k' A( Y7 A+ X: V

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
1 |3 R% s1 i* l.
4 E! h% R1 Z# t$ B6 c
. @0 X$ I# v6 d& D: k2 f8 h) z% M& @(睇下冇壞)到高潮的方法, n  V' e8 H& q
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html5 k6 Y, k# T) N! N5 f# k  w* N
.
7 I$ r& S6 B% n$ v' T! \3 @4 c
' N0 B" L# f) ?8 [& n9 r% B0 i/ m; ~' s$ g. g8 a' V: l

, @( C! ]: a7 {
" Y1 s) J) q! s
0 n3 P# @$ v2 D! ?1 E2 U6 S- E+ F7 q  e3 i
; @# v4 _" {: U: W4 a
, T: N# ^- k( [3 b1 [2 d; l6 w

. n4 S: d: a8 {. n# C( g3 k7 H) [4 x; P. b0 h4 G

+ [* ^7 r$ [% q.5 M( T# J& y1 ]0 w% X* M
' U( B# `9 r; v' D

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。+ J- q3 [7 d6 E! J8 g1 f
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
; M7 {/ B0 r7 T1 K' K5 D但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了$ M6 K: i* ^' S% Y( d9 D
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
9 q+ j6 O% _9 h. n看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
0 I, _" e& ]3 ]3 \- f切左佢鑽個窿就無煩惱; r6 m. ?" D' Q1 q3 C
3 r$ n8 T9 W, k( w9 Q9 z9 m, j
- A# _1 ^: }8 O0 S4 d2 l
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。/ d4 g3 W4 @$ J6 b* Q0 v

# e/ P9 M; L* n9 m4 m
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   * ^  w2 R( ?; N4 Z/ n0 \1 i. \# T) R; X
8 x1 A3 g3 Z2 h5 P/ T- u8 l
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色1 Z  G6 w5 A2 ~5 h! W2 A% {, R
會幻想果度的感覺
2 v# ]) I- O1 y# N& Q5 t不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
& w& @8 C8 m! L真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快