嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
5 `- U, d; f1 X5 S我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬- T4 F( x: Z* ?  r" n
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
  \  H0 |0 D" U7 Z3 O唔知有冇人好似我咁?( K/ m$ q7 o, _& I; G

4 A, `, a( g9 q3 [  e[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   / A0 S) |; [. z  u
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
* g% }8 W5 o& f8 b% z# U# {3 w5 r我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬. k5 n  t1 E- s; T, L  H
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟3 x" z; V: z$ t* z
唔知有冇人好似我咁?
5 o: f$ n* Q/ F8 F: t2 y! w" f* U
, `$ O! i" L" k# P. p( ~我多年前已經把自己代入女人角色5 g: \; `7 n& i2 Q. \6 I2 t+ _- h
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?' C3 X& x! E. ]

6 Z. |( J0 D! v. f" W
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表     R: B8 N8 T* h) O
6 W* f" h0 {3 W- W8 u& f. x7 s我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
9 _+ t3 B# B1 P! c8 j$ |4 Q# X: @1 O但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟  l* s. j6 [+ \% v$ {8 g
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   4 e/ s0 G/ ?2 M8 n$ Q/ Q$ J
又硬又軟,到底硬定軟?
' I. b# q+ C9 y+ |9 X* ]# Z, g4 y; @. B
7 \  p( g( S$ E, R  `2 V6 |幻想自己是女時會硬3 o! T, G" s3 |2 ^
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
2 z: q9 C0 k- n' y% i
/ M9 P. w) @  s/ R幻想自己是女時會硬
- ~8 f- b! h0 V% t! Y$ r0 D但幻想不到自己是男角色整極都軟
/ m" D. @: ?7 S% v8 a4 r  n/ g, Q/ V
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
2 F7 E% S4 S8 o0 l% _, D3 m8 P自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的....../ ?2 h& }8 w" g. F
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
  M9 \" i6 ~' _" E0 `但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
& a$ p6 ^) _& ?$ n8 [唔知有冇人好似我咁?
& |( u' {( `$ R% G) I, v  G. u7 C$ o8 ^6 _
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱. l6 o( r4 R- }: Z+ y. _/ F

) s, @4 p7 o  ]* V  e6 D+ B) ]

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !3 d7 j/ `9 o' h1 f( `% g
.
; d0 Y' f5 b- f9 J
# H. W( f3 M( v. F5 b(睇下冇壞)到高潮的方法
9 n, b: M$ D5 f7 dhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html- p- ?! q# m* e4 g* Q
.
3 U  A% W+ A. I. Y! G, ^' q5 B
( D- j( M1 k- R' w0 a$ y1 d
, R5 s( B# S( p  U$ Q
/ M3 M) _0 `+ V" F) \
6 b* c  b. F9 ~& J# @$ r# C
1 s1 G* T+ Q- B  V% {4 V" w* f+ O8 H

3 y' s6 K4 N$ l" I- r/ E5 s* f5 o$ h4 U( Q& Y' d! \; O5 `
( J4 ?3 L& i& L; S$ J) |

" T. d" i* K, T6 ~2 E1 n* b% b4 f$ n; n' ^
.
- |! r5 e! w% O6 n: n6 g- U# @/ }: [# [3 F3 d$ z! L

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。2 X4 F3 ~) E" l6 X+ {- U9 ]5 U
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角7 ?+ |! [+ k# r4 ^
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了" e8 R- R5 j$ P; W' W# C
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
5 z  u1 o" ^* V8 W+ A看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   ; K: B* L1 p+ S$ m- t* p" y' J
切左佢鑽個窿就無煩惱
9 j# G3 ^4 j- q$ x( v/ a% }* \& r! q, k" a
- N$ W' F- y% V& `8 Q, b$ V
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
: Y, \5 S1 h0 P& j
0 f$ a. k5 w; X3 n$ W+ `
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
4 D/ h  A% O* `3 C" m2 ~# k2 Z5 G9 c% a0 S" {; T2 T
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
) `; u5 p; A8 s' Y( \% T會幻想果度的感覺' h) G$ k' z3 ?7 E8 m- N9 w
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!: ]( Q# n$ m8 C- Q! M* F
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快