嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......; v. p6 C+ k5 Z; K# l% V9 [
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬+ C4 I1 L1 j( Y/ z' t2 b2 r
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
- M7 g! t3 G' ^1 \唔知有冇人好似我咁?/ Y: e" W  s8 |2 H8 a" }
% m$ m, b2 S( {9 l5 {: z
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ' ?3 F( q: o1 ^+ }8 \8 N
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......# I, f' j5 P9 D3 H4 O: i8 m
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬0 [% y, ?& E. ?! j
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟" m$ [, ]3 R  s* ?1 t& V
唔知有冇人好似我咁?
* Y$ u3 Z- y& {2 D$ H
' h5 o/ z0 C" E: G: G& H
我多年前已經把自己代入女人角色
2 I; x# \: e1 `! |. c看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
6 F7 `# y' D$ d2 v6 t* `# x+ O/ s# E' L9 j1 ?9 ^+ P* p6 V) q
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ( M. H/ g' w% n) i- z# c5 ?% z
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......& I# E* P4 F% h* V6 k! {' X
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬' ]( X$ [+ |& i0 x2 n) b2 S$ m
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
' b: S* o- d% {- @$ A& h$ v唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
4 n; {, K0 C! X. h& A8 S: U+ j, Z又硬又軟,到底硬定軟?5 P9 ?- y/ w+ t: U0 U6 U; b4 G) {

; R8 q3 f% _/ v# n$ B
5 Q" Q" p7 A! {0 E4 x, v幻想自己是女時會硬6 p( X* b4 ?. f
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
7 Y9 G, l3 L' z1 I4 w; g) H
4 q% |( A! |' H# g4 H7 T/ l4 }" e幻想自己是女時會硬, C0 w  V) ?* j7 w; I. u4 j
但幻想不到自己是男角色整極都軟
( G6 V0 _! o7 D, ]9 [' i' @; ]正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   1 r6 t" a. O& H2 u8 |- p+ f
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......+ @1 J) t1 ?0 o5 Z% M* m' u7 S' n0 W; {" h
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬4 e* h7 `, e9 B: w/ Y" |
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟; R5 [& F, R; L5 p/ V% z1 ]
唔知有冇人好似我咁?
. q) |6 Z' U* W3 M8 ~. h! ^& W8 y* p
; d- h3 h9 j/ a4 S- X! i
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
4 }* v7 g7 ^, ~
/ N7 u/ j& s; n% ?  T- S. S* L

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
5 x  Z3 E6 o7 O0 P' R# \4 k2 m.
; I3 j: j# @/ L; S
+ J5 G; o" t, C. V9 m$ s(睇下冇壞)到高潮的方法
% C2 W3 T. a6 M, [, Xhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html3 y2 B) _  W8 G! [3 G) H
.
+ _- P( |9 u7 d) \0 [* A+ \, K
# y+ A% T) P( r# c, J) g% Z0 I1 U2 {) H8 {6 r3 B# Q% R
; j% k' |4 w: s# n6 s9 [7 l

7 g2 O1 N  ?0 E# O( t9 k
7 t, E4 F1 v$ x& X- H- p. a  J/ n: a+ @& l4 P' k

* j+ X, ]* Y' ]4 o; t6 Y# b: ?" s; a
( p& N; v: `* m

. g. E! w* Y: N2 b, i3 q, ^. V% P4 A0 n, g( d  h; F& q
.: E$ N1 o2 E8 S4 n
  M; n* ~7 [* _/ y1 V

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
) C6 Y; R$ f$ L( k- S不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角  p. P) o5 d, {' Q+ y, K  A3 ]6 s
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
" `, D5 F: n1 Y$ ^: D& J( b我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
& @7 a! U, m1 {( Q看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表     g$ G7 _& Y; w0 U$ y5 c; d' b. L: D! ^
切左佢鑽個窿就無煩惱
' r1 v( }! h" R. _7 q3 a- t( V# ^$ I$ z4 ?
- a; T# _) W7 X, u6 A7 G2 o3 @... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。2 C9 I& ^6 {, u. `: l5 U9 ~
- t- t, L6 _5 D7 c! q; {
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
" c/ ?9 {3 A6 N" t6 P6 U0 O, t% E" e3 V/ Q- c
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色4 @" ]- s8 b3 e1 E  s9 `1 C+ m& q
會幻想果度的感覺
, i% h/ Z2 f0 g# d不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
$ w" m$ d0 G( c真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快