嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
. }5 D0 o0 q  ]4 b# B3 N我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬' D$ P. v! _. X" W! q, U3 s
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟" |* x8 J6 ~9 @# }/ F3 y% O
唔知有冇人好似我咁?
; W7 ^2 b, B: N+ b
2 w. A( G. e' h[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   / [1 l, u! |& u3 r) ~7 ~
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......$ R3 ?0 E5 Y" ?; m: x+ m
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
0 P1 M' O% D, a7 X# N" F, U但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
3 i; M7 r- w1 y  ?/ i, U+ D唔知有冇人好似我咁?
$ E  |0 W- l( v8 ?4 ]4 Y
' v& J, L# ~  b7 j7 s. |我多年前已經把自己代入女人角色
5 h4 M: w( L0 F2 V2 Q5 l/ c看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
4 T+ z6 G: P, x* j! J4 `1 \- d6 M6 F* ^2 {& a/ g4 U
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ( T! F# Z5 ?5 ^# b
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......7 I2 f: ~+ R) V" {$ R  `
7 N. i# _" b, j$ d! H" d1 K但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟) m/ h7 m* @/ G0 @
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
5 X! r. A; b$ M. k& a$ \又硬又軟,到底硬定軟?- d. g* L- @: @9 f- t6 h$ b
% |, y, @% {1 C- W6 c# `$ I+ B4 Y
2 ~# D' U# }# H幻想自己是女時會硬# y- W3 s# n9 e1 m2 R
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
+ z2 p" m# M" ^9 \* N) R7 ^9 e$ m/ s( w% h* h
幻想自己是女時會硬
5 Z" Y7 }7 I3 V% N1 H但幻想不到自己是男角色整極都軟
5 g/ `- {1 e2 ]3 D
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
  h! X- ]# u& e. x( V) x$ _  U: T" A自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......7 _2 ?, D: x) b) [2 [! U" V* t
9 Q# s; Z! n  {+ z6 W+ s但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟' c( Y% U' ~# e6 E) |5 p
唔知有冇人好似我咁?
* [+ e2 y! N5 \, P( P1 U; G- `8 q
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
; Q, b8 [! r& q, [( I% C1 U3 Z" q: E6 K/ r

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !. B( W2 @% \& q& x; `9 P, H
.
% _" D' J' W, ?  ?, B/ R4 n0 v
1 r* z& S6 U! ?3 [6 \6 m(睇下冇壞)到高潮的方法, v( o$ N# J1 b- w; [/ V
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html. ?+ u( ]+ ]/ m# Z6 o- ~/ N
.2 i. M& R" o. l. E) N, [2 s' O, K

6 R5 X2 k: F" e/ M- k* g
, z$ y, l: u5 `6 U' O& |1 a& w8 ?' n0 N  R* |/ E/ J- t
0 z/ W1 S: q' K6 P) O, w

) D. K& a7 M5 c( b% x0 E; ^3 A9 ^# i9 X  w6 m1 G9 O

# B2 c2 n; ~; a- ~+ q5 C2 Q: K0 r; m" L
7 |3 W' _& ^' _5 R! U& v6 ]0 }
+ t% X% H4 J. r& F- s3 Z6 b

/ X9 T0 Z- Q0 V: k1 @* |; W2 S.
% D) {9 m$ R2 `1 x/ `# o$ X  \8 B
- \, M+ e" s, z- p+ W( A[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。, [! g2 ^+ n% X* k& W+ W
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角& n" a& K% W, [2 g3 K. W( d: E
但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
  P  n5 @; _1 u9 k3 u我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰." |' j6 G+ A+ v% L& R7 {+ B
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   * }7 T( \& c! N2 _9 \
切左佢鑽個窿就無煩惱6 _3 D4 R# F3 K0 t

5 d) G/ f1 f: W" i' Y
% p2 P, J1 I" s( I; S2 ?) A... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
- B. R2 G- `7 ]9 V' l  M4 B( |' A5 v+ j" N4 w* A6 u
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   & y% e& O+ h: T. F- P6 i, x0 \

$ X. m& L" X2 W* O& X& T" x1 {... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色0 p" X! o6 g3 W
會幻想果度的感覺
; F: V+ A4 |3 f$ f- H9 w不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
0 P5 [/ p5 n7 j' k/ R真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快