嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
* {/ l; p* u2 \! s我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
$ _; U8 \" R& O" M1 ?! q* i但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
- H' C+ b5 u2 q  w/ \" m, v唔知有冇人好似我咁?
% i. V% ]7 X+ f% g3 S3 k
6 M+ q; X* P1 B. u[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
3 a% M& T7 n, [$ m7 j7 h自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......0 i2 @4 F: `" F. y5 @; i, Y6 q- V5 `- C
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
) U* T* F" h% \9 e+ }4 T: c但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟, d: S- ^, U6 q9 J" g1 M3 H% \& N
唔知有冇人好似我咁?
) ^* h, u7 x) k4 w

" y/ F4 K" E& a' j我多年前已經把自己代入女人角色
7 J& @* X* z: V; S" i  w" N4 I看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?4 g/ q* w) C% \" t. C* e
  ^/ H1 N: G9 M9 P6 [; @& ?
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
0 ^" s7 d) ?8 M自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......' D& b: a, E+ C2 G6 v
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬8 E6 l1 x' Y/ p4 }
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟# f& S& i9 {7 \. U
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   ) t5 H8 n$ O7 c1 o0 x1 B1 R
又硬又軟,到底硬定軟?
' V' u& [% o$ V- L& M$ F' d" Q1 s7 W1 ?
$ v7 D5 M* _5 i- o* u
幻想自己是女時會硬) ~% ^, i  Z- x' ^5 |! @* w8 H
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   3 r7 t; d% a- E5 z: g
5 |- R/ R& @' I* V6 L3 `3 G2 W0 h  W
幻想自己是女時會硬
6 ~: G: g" ?7 s/ F但幻想不到自己是男角色整極都軟
2 ~7 f0 d- i6 J! T' A9 F
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   3 \* e1 H% u3 c* j  S0 k
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......: C( Z1 s; m% w: V& W, j
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬& l  O5 j! E- r" }7 R" r* g  d
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
# E5 b: |2 Q$ `唔知有冇人好似我咁?
$ ^/ R% ~" o" L4 W7 O

0 ~( _% H8 ~/ M如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱' p' z5 J. L, _' o
: w! r% D1 y& W, k8 i7 U  T

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !1 X/ n5 H. i5 H0 o) L
.
# w/ s4 y' e2 o9 Y% v0 I3 C5 W4 t: P$ Q
(睇下冇壞)到高潮的方法2 ?, ~* i( y5 P* ]! q: a; x# m9 e* _
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html. x7 V) ~2 D5 K
.4 O" n; N6 Y8 [& L2 U0 d$ A% `) j

9 ]6 g  y  A$ f2 I2 m3 p5 g5 z4 R" F6 o( K0 I

1 H0 f/ f: M. O
6 f, K! i2 Y. \7 A5 Q5 E2 K" G% T$ V! {- z
+ ?9 t3 x  r; X/ ]2 a* Q

6 r: h( m2 m. S3 ^" q! [
5 K: R  U( C7 ?9 K1 T  `1 N# p! E5 k& _

0 u9 f# h! h, g4 r& v( ?. r/ ?' v: I) B6 I/ k+ e9 R( ?+ z9 Z9 A  Y
.; p& z( K& d1 c# Z1 h

$ q4 R' c7 q/ c4 k' c; `8 O$ U3 J[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
% e2 n' c1 v! D6 g* J( V$ l4 h不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
- w! z4 K$ ~, M- `; ]但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
! p0 @* e7 g8 ]5 m& D. |/ ]) W0 W4 e我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
5 p4 u9 s* {( L8 ^+ N看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
$ d3 o3 \% r1 U切左佢鑽個窿就無煩惱
! z; Y7 G! c3 v9 b& ~+ ]' b' z/ F5 R3 d
) ~) R: f* i3 R, T5 W; j... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。% P! I( a* i: [! V; h1 e
5 E2 ~4 K% a9 w0 ?7 x
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   ) C$ v6 P$ y5 S" q- u5 @4 E0 n

+ [# ]8 ~6 g3 U/ Q0 U8 ?... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
. @; e4 g$ U; Z7 x會幻想果度的感覺4 X* v2 E% N; c7 I" ]6 I
不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!2 Q  g4 O! A% s
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快