嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......! m8 T3 x/ c! K8 B1 U. ?
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬7 \3 Z' A1 A; V
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
# b$ i, y' V! t; W唔知有冇人好似我咁?
6 T; j7 ~& M1 a5 \
: x6 a6 t0 |, V, h# Q% H3 l1 s; C[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   4 G: f2 Y0 O) I. ?- C$ Q
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......8 ^3 |: m7 C8 g
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
  E' h4 C* Y6 b) s但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
' n; P5 V: ~# _4 Z8 Z+ K4 y# I唔知有冇人好似我咁?
* T1 e7 j* I7 f# E) e6 q
( a: N6 F4 R: x. ]9 k我多年前已經把自己代入女人角色% y4 |6 y' {& r/ i7 w  ?
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
; G; ~% e" V, P* O
9 T& r$ k& K# M; }
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
/ L3 }4 q& D4 A0 P- G3 p2 B- ?自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
3 R) O# o3 @) {$ L" Q$ Q我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬+ B; X; p) s, |5 g" h  C" z/ n
7 L, m7 k. ^1 s1 V4 o' d$ S唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   " S& o! O6 p( a/ s3 |
又硬又軟,到底硬定軟?7 A' u" A/ E; s

0 K8 l$ d; w7 n2 y( p3 c6 g! {2 `
+ Z9 P( d2 r1 ^幻想自己是女時會硬
9 B/ X6 d7 V% R! k5 A但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
; w4 [8 k' ]5 \# P  b' u- ]1 m$ p
' d, B# Q3 s3 U* X- Z* s' c幻想自己是女時會硬
2 ~8 q  k$ l5 _, r- d  ~5 s但幻想不到自己是男角色整極都軟
* h. o$ o, ^2 u) L
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
5 Y: N% }* {( U* l自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
1 q2 c. z1 I; g' j我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬6 G% a# ?6 ~1 o. z, x
( D7 C, O) q+ d$ R6 x7 _唔知有冇人好似我咁?
# f3 Z! c, }4 \% q% \$ I' `) K" w8 \2 \/ y8 k' V& ^' t
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱( `: O( @+ x" q( u' s: d; |
2 y3 S& L4 K" s5 x1 R

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
% U( ^  d8 H4 a: G  l.
. l1 r4 A4 G1 `
( H6 q  D5 m1 ](睇下冇壞)到高潮的方法& `3 M( m$ o8 K, C0 @( \
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html. F  X6 M6 j9 F2 d
.
8 U$ a1 N4 B0 s+ v6 P  G* c
# e  h/ j# B- D& G$ U2 }: n7 \) d% G3 [% E2 S, H! j3 \" J' j
" T; x4 @: e2 [2 F: h9 V5 N1 B
# [) O% E! k, u
" ]& j; I: f: }* V

6 R& L% b/ }+ l& G  o) g  B8 L4 m! k4 v2 s" x6 j
. g* Y/ A  y- A/ h/ U# X) }
' E9 Q! |* x/ ^, g0 {- b

/ W, \( L. C2 o" K3 s, Q3 f( F% F) \  g' K$ b" n4 T
.
  n4 z1 f6 u1 e1 n4 m
& i) Y8 t; w) u4 ^; \9 v[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
  L, f% f* ^1 L" A& q+ ^! }' U不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
( ]6 D3 X& m" d但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了! w# e0 \, K0 Z. ?( |& b
我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.! o1 a) Q" }; @0 {
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
5 _( F8 v5 ?7 m) p8 m+ S切左佢鑽個窿就無煩惱
# U" Q3 Y4 F9 Q/ t0 L. j. V
! v1 j2 ?( G# E# R$ ]1 p( q
0 L3 |4 X& X( _
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。; R2 l/ {1 }9 O

% I- L0 B7 i0 {! h
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
2 c: |  Z; f' ^7 x4 B* r8 X: A. k0 U. L0 h4 h# m: U
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色
2 v3 A+ K7 `1 r' _2 H會幻想果度的感覺
' E- u: A3 y' E3 Z/ K: G不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!
9 p9 V. \+ ^- K: \) Z" ?真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快